Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Corset Sexy WomenTop Moda Underbust Corset Lenjerie Brâu Medieval Burlesc Tinutele Gol De Sus Corgested Bustiere

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

47.27lei 68.53lei

Sku: s101692
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : corset in partea de sus, corset gotic, talie slăbire cincher, corsete, lenjerie de corp
  • Categorie: Femei Intimii

Detalii Produs

  • Material: Poliester
  • Obscene Imagine: No
  • Origine: China Continentală
  • Decor: Nici unul
  • Gen: FEMEI
  • Sugestiv Sexual: No
  • Tip De Element: Bustiere & Corsete
  • Model Tip: Print
  • Stil: de zi cu zi

Descriere produs

Femei Sexy Corset Mujer De Sus A Corpului Corset Dantela-Up Lenjerie De Corp Subțire Costum Servitoare Blocare Lenjerie Erotica

Dimensiunea Diagramă

1. Sutienul este conceput în funcție de circumferința taliei.Vă rugăm să alegeți sutien în funcție de circumferința taliei.

2. Dacă talie este între două dimensiuni, vă rugăm să alegeți o dimensiune mai mică.

3. Manual de măsurare are o diferență de 2-3%.

4. Vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă cu atenție înainte de cumpărare. 1 inch = 2,54 cm.

Cum ai purta un corset tine?

1. Slăbiți sutien, slăbiți inelul central, și trageți partea din spate a sutienului 6-7 centimetri, dar nu slăbiți șireturile de la partea de jos a sutienului.

2. Aranja cu grijă Basque părți în fața ta sutien.Aranja ace și găuri, și apoi fixați Bască împreună.

3. Strângeți folie.Începe de la partea de sus.Apoi, du-te la partea de jos a lega folie și se trage de cravata înfășurați strâns.Apoi trageți jumătatea inferioară a lega înfășurați strâns.

4. Fixați slăbite pe partea din spate a sutienului.

5. Există un panou pe partea din spate a corsetului, care poate fi folosit pentru a acoperi partea din spate sub lega (optional) sau ori într-corset pentru a face partea din spate sub cravată mai expuse.

Transport

Vom umple numărul de urmărire după livrare, în general, nu va fi informații de urmărire în 2-5 zile lucrătoare.Puteți verifica-l în ordine.Informațiile despre prelucrarea de către transportator și părăsit China,nu va fi nici mai multe informații actualizate până când pachetul ajunge în țara de destinație și este procesată de către autoritățile vamale.Deci, dacă nu există informații actualizate durin

Sfaturi 1.Aceasta data este timpul estimat,Nu 100% garantat!dacă aveți nevoie pentru a se asigura că veți primi elementul de această dată,vă rugăm să confirmați cu vânzătorul dacă se poate.

Sfaturi 2.Dacă nu este livrare în acest timp(fiecare țară poate fi diferit),puteți deschide disputa cere restituirea!este 100% garantat!ca timp, este normal,vă rugăm să nu vă faceți griji.

Disputa

1.alte nemulțumiri după ce a primit pachetul,vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute.Vă vom răspunde în 24 de ore.

2.Dacă aveți nevoie pentru a deschide disputa,vă rugăm să alegeți motivul cu atenție și încărcați eficient dovada.Acest lucru este foarte important!Dacă dovezile sunt insuficiente,Spatiicomerciale-arad.ro nu va sprijini cererea dumneavoastră.Ai putea deschide disputa pentru prima dată după ordinul terminat în 15 zile.

3.Dacă nu este răspunderea vânzătorului,putem accepta, de asemenea, a reveni,dar ai nevoie pentru a plăti taxele de returnare de unul singur!

4.Banii ar putea fi doar de rambursare prin disputa,nu am putut transfera pe card direct,taxele de manipulare este foarte mare între transferul internațional.

5.Dacă restituirea este de acord,în general, banii vor fi în contul dvs. în 1 săptămână.Dacă nu primiți,vă rugăm să contactați serviciul clienți de la Spatiicomerciale-arad.ro.Pe Spatiicomerciale-arad.ro procesele de restituire,deci nu am putut verifica pentru tine.

Despre Corset In Partea De Sus

1.Acest frumos fashion corset are dantela pe spate si are medievale în stil Gotic.

2.Corsetul este conceput pentru a ține femeile în formă de clepsidră și urmări efectul de corset talie antrenor,Dacă oamenii sunt dispuși să încerce, am, de asemenea, să le încurajeze.

3.Aceste modă de lenjerie va face sa te simti ca o regina la o petrecere, joc de rol, club, tur de noapte sau dormitor.

4.Perfect pentru rochii de mireasa, steampunk îmbrăcăminte pentru femei, costume de halloween pentru femei, în data de nopți, burlesc utilaje Sau alte ocazii de neuitat

5. Oamenii care iubesc viata va alege propria lor viață și alege corsete, care doresc să fie diferite

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating