Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Faux Panouri de Gard viu Artificial Frunze Gard Frunze de Protecție a vieții private Gard de Vegetație pentru Protecție UV Grădină, Balcon, Curte Decor

3
- 2 Recenzii Ale Clienților

51.95lei 74.24lei

Sku: s103251
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : nasa ornamente de crăciun, ghivece de gradina mamei, am pom de craciun, ghiveci, eșarfă curte, asorno vaze, ghiveci lego, dantele grădină, plante artificiale 210, nedefinit pantaloni
  • Categorie: Decoratiuni Artificiale

Detalii Produs

  • Stilul De Plante: Frunze
  • Origine: China Continentală
  • CN: Fujian
  • Material: Plastic

Descriere produs

Plante Artificiale Frunze Gard

Live orice spațiu: Ușor de a pune pe un gard, grilaj, de perete, sau alte zone Ușor de design face mai ușor pentru a muta în jurul pentru a redecora și înfrumuseța și cameră sau spațiu.

Aspect realist: plante Artificiale frunzele sunt naturale în căutarea de a oferi fiecare interior sau în aer liber, un spațiu înflorit, pământesc simt fără a fi nevoie de udare,Utilizarea legături zip sau bandă pentru a instala, acesta poate fi tăiat la dimensiunea și forma dorită, poate fi folosit ca decor de perete, gard ecran, ecran de confidențialitate.

Funcționale: Decora casa ta în timp ce asigurarea de confidențialitate din lumea exterioară prin plasarea strategic gard în zonele în care ar putea fi expuse, Frunze Artificiale de Confidențialitate Decor este destinat atât pentru interior și exterior utilizare.Oferă un plus de intimitate, fără lacune.

Dens ambalate frunze: gard de Intimitate frunzele sunt plasate suficient de aproape pentru a oferi blocaj de la lumina puternică a soarelui, în timp ce, de asemenea, permite fluxului de aer prin net spate, a adăugat suport ochiurilor de plasă a înfrumuseța Ușor de amenajare cu plante Artificiale Frunze de Confidențialitate Decor Panouri.furnizarea de mai multă intimitate parbriz protecție pentru utilizatorii săi.

Rezistent la decolorare, Uite: Durabil, proaspăt în căutarea de plastic și poliester frunze și păstreze veșnic verzi uite pe tot parcursul anului și sunt ușor de curățat și întreținut.

SFATURI CALD: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare etc., ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Pentru dimensiuni, vă rugăm să permiteți-1-3cm dimensiune eroare din cauza manuală de măsurare.

Multumesc pentru vizita!Crăciun fericit și An Nou Fericit!

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Natasha Bilyk - 2022-09-05
    1

    Nu a primit ceea ce am comandat

  • img
    Ardijufhjfgsufi - 2022-08-24
    5

    Produsul este bine, dar mai bine să vă dau apă pentru a îndepărta resturile de vopsea, puneți-l în aceeași zi și a plouat și distilată și am pata nou perete vopsit. Pentru restul, bine

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating