Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Protectorul De Ecran Telefon Spray Nano Acoperire Agent Lichid Anti-Amprente, Anti Scratch Hidrofobe Poloneză Pentru Ecran Universal

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

8.45lei 15.35lei

Sku: s103515

Detalii Produs

  • Numărul De Model: Ecran Protector Spray
  • Pachet: Da
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Puncte:

1. Anti-amprente Imprimare: telefon Mobil nanocoating protector curata ecranul telefonului și se adaugă o peliculă protectoare la telefon, pentru a evita amprentele de la care aderă.

2、Creștere Luminozitate: După nanocoating soluția s-a vindecat complet, stratul de protecție are o rata de transmisie a luminii de 99,99%, permitand maximum de culoare și luciu de restaurare a ecranului.

3、Ecran de Protecție: Cu un teoretice duritate de până la 9h, strat protector protejeaza eficient ecranul telefonului de zgarieturi si scapam de mărci.

4、de Înaltă Sensibilitate: lichidul de acoperire strat protector este strâns atașat la ecranul telefonului mobil, ceea ce face telefonul mobil touch mai precise și sensibile, și rezolvarea problemei de răspuns lent și ating eșec după ce telefonul mobil este filmat.

5、Largă de Aplicare: Acest telefon mobil nanocoating spray este potrivit pentru ecrane de mai multe produse digitale, cum ar fi telefoane mobile, tablete și monitoare de calculator.

Descriere:

Telefon mobil nanocoating protector este extrem de stabil, nu este ușor de descompus și are un bun anti-frecare proprietăți.Telefon Ecran Protector Spray previne daune de apă și îl face ușor de a utiliza telefonul mobil în orice moment.

Caietul De Sarcini: Nume: Telefon Mobil NanoCoating Protector

Material: material neutru

Culoare: Albastru

Dimensiuni: 2.9*2.9*10.8 cm / 1.1*1.1*4.3 în

Greutate: 47g

Cantitate: 1buc

Lista De Ambalare: Film*1

Protectorul De Ecran*1

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating