Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Tava Tava De Fructe Organizator Accesorii De Bucatarie Decor Acasă Farfurie De Fructe De Cafea Ceasca De Fructe Uscate Rack De Stocare Desktop Raft

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

53.70lei 214.69lei

Sku: s1066
Adaugă la lista de Dorințe

Detalii Produs

  • CN: Zhejiang
  • Plastic Tip: PS
  • Tip: Tăvi De Stocare
  • Material: Plastic, Casa De Stocare
  • Utilizarea: Cheltuieli diverse
  • Picătură Navă: Picătură de transport maritim stocare tava
  • articol: tava de stocare
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Aprovizionat
  • Stil: Stil Modern
  • Funcția: decorative tava
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Caracteristică:

1. Tava este confectionata din plastic de înaltă calitate material, îngroșat de proiectare, durabil, transparent bord cristal-cum ar fi luciu.

2. Multifunctional: poate fi folosit pentru decorarea acasă tăvi, și poate stoca, de asemenea, fructe, bomboane, bijuterii, cafea, snacks-uri, magazine, etc.

3. Aplicabile faptei: Decorative desktop finisare tava pentru living, masă de cafea, sala de mese, bucatarie, dormitor, dressing-masă.

4. Stilul modern tava este potrivit pentru orice decor și este iubit de designeri de interior și iubitorii moderne cu aspect frapant și design unic.Combina incredibilă măiestrie cu un aspect unic.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic (PET)

Dimensiune: așa cum se arată

Culori: Clar, Verde, Auriu, Gri.

Lista De Ambalare: 1* Tava De Stocare

Tava, Tava De Fructe, Organizator, Accesorii De Bucatarie, Home Decor, Placa ,Fructe ,Cafea, Ceașcă, Fructe Uscate, Raft De Depozitare ,Desktop, Raft ,

1) Ne va livra în termen de 3-5 zile lucrătoare (în funcție de cantitatea de comandă) de la primirea de plată

2) Servicii de timpul de tranzit este prevăzut de către transportator și nu include sfârșit de săptămână și de sărbători.Timpul de livrare poate varia, în special în timpul sărbătorilor.

3) timpul de Livrare:

A) a Finalizat în decurs de 4-10 zile lucrătoare de UPS / Fedex

B) 6-15 zile lucrătoare furnizate de către EMS

C) În 20-40 zile lucrătoare de la China Post Airmail, rusă de stat, de obicei, nevoie de mai multe zile.

D) le va livra la tine în funcție de locația dvs. și logistica metoda pe care o alegeți, și veți obține numărul de urmărire în termen de 1-3 zile de la livrare.

E) nu Suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport.

De măsurare manual poate provoca dimensionale abateri (pozitive și negative variații de 1-2cm), diferenta de culoare este din cauza unor factori, cum ar fi afișarea, vreme, iluminat, etc. Imaginea va avea culori diferite pe diferite ecrane, dar numai mici diferențe, vă rugăm să nu înțeleagă că produsul este afectată.

Stimate cumpărător, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, iar noi vom face tot posibilul pentru a rezolva problemele și de a face să vă mulțumiți.Acest lucru este foarte important pentru noi și vă mulțumim pentru înțelegere.

Mulțumesc că ai venit și au o zi frumoasă.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating