Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

5pcs/lot KY-012 3.5-5.5 V Activă Buzzer Module pentru Arduino DIY KIT de Pornire PC-ul Imprimantei Aplicabile Dotari Senzor 37 În 1 Modul

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

9.40lei 10.01lei

Sku: s106723
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : samsung vivo difuzor, arduino wifi sony, difuzor arduino keyestudio, baterie 12v st, antec placa de baza, art arduino, sonerie de mână, bobina led 5v, arduino rev 3 kit, scirocco pc-uri auto
  • Categorie: Componente Electronice Și Sisteme

Detalii Produs

  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Utilizare pentru: Modul Senzor
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: KY-012, HW-512
  • Tip: buzzer, Active Buzzer Module
  • Putere: Standard
  • Alimentare Curent: Standard
  • Tensiune De Alimentare: Standard

Descriere produs

5pcs/lot KY-012 3.5-5.5 V Activă Buzzer Module pentru Arduino DIY KIT de Pornire PC-ul Imprimantei Aplicabile Dotari Senzor 37 În 1 Modul

Descriere Produs:

Structura și principiul de buzzer:

(1) Introducerea de buzzer

1. Funcția de sonerie: buzzer este un fel de electronice solide cu structură integrată.Acesta este alimentat de la sursa de alimentare DC și utilizate pe scară largă în computere, imprimante, copiatoare, alarme, jucării electronice, automobile, echipamente electronice, telefoane, cronometre și alte produse electronice ca sounder părți.

2. Buzzer clasificare: în principal împărțit în buzzer piezoelectric și electromagnetice buzzer.

3. Circuit simbol grafic de buzzer: litera "H" sau "ha" (vechiul standard utilizează "FM", "LB", "JD", etc.) pentru a indica buzzer în circuit.

Diagrama schematică a buzzer

(2) Structura și principiul de buzzer

1. Buzzer Piezoelectric: buzzer piezoelectric este compus în principal dintr-un multivibrator, un buzzer piezoelectric, o impedanta de potrivire dispozitiv, o cutie de rezonanță, un shell, etc. Unele buzzer piezoelectric carcasele sunt, de asemenea, echipat cu diode emițătoare de lumină.

Multivibrator este format din tranzistori sau circuite integrate.Atunci când sursa de alimentare este conectat (1.5 v-15v DC tensiune de lucru), multivibrator vibrează și ieșiri de 1,5-2,5 khz semnal audio.Impedanta de potrivire dispozitiv împinge buzzer piezoelectric pentru a face un sunet.

Buzzer Piezoelectric este făcută din plumb zirconate sau titanat de plumb de niobat.Electrodul de argint este placat pe ambele părți ale ceramice foaie.După polarizare si de imbatranire tratament, este lipit cu alamă, tablă sau oțel inoxidabil foaie.

2. Electromagnetice buzzer: electromagnetic buzzer este compus din oscilator, bobină electromagnetică, magnet, vibrațiile diafragmei și shell, etc.

Atunci când sursa de alimentare este pornit, semnalul audio curent generat de oscilatorul trece prin bobină electromagnetică, care generează un câmp magnetic.Diafragma vibrează și face un sunet periodic în cadrul interacțiunii electromagnetice bobina si magnet.

(3) Fabricarea de buzzer

(1) Pregătirea de electromagnet M: folie 100 spire de sârmă în jurul șurub de fier de aproximativ 6cm lungime, se lasă 5 cm de la capatul firului ca de plumb, lipici bobina cu bandă adezivă transparentă pentru a preveni bobina de relaxare, iar apoi lipici-l pe o casetă cu bandă adezivă, iar electromagnetul este gata.

(2) Pregătirea de șrapnel P: taie o lungă bucată de fier de aproximativ 2 cm lățime de fier pot cutie, îndoiți într-un unghi drept, conectați un avans de electromagnet la schije, și apoi stick la șrapnel la bord cu bandă adezivă.

(3) Utilizați hârtie clip de contact Q, de a folosi cartea pentru a pad de hârtie clip, utilizați bandă adezivă pentru a lipi ferm, duce o sârmă, și conectați circuitul ca în figură.

(4) pentru a Regla distanța între M și P (prin mutarea box), astfel încât electromagnet poate atrage șrapnel, pentru a regla distanța între punctul de contact și de schije, astfel încât acestea pot doar contact, și soneria poate fi auzit după alimentare.

(4) buzzer Activ și pasiv buzzer

Cum de a distinge buzzer activ la pasiv buzzer

Acum, un fel de mici buzzer pe piață este utilizat pe scară largă în toate tipurile de echipamente electrice, electronice, producție și single-chip microcomputer circuite care au nevoie pentru a face un sunet din cauza dimensiunii sale mici (doar llmm în diametru), greutate de lumină, preț scăzut și de încredere structura.

De la apariția, la două tipuri de sonerii par a fi la fel, dar uită-te cu atenție, de înălțime dintre cele două este ușor diferită.Înălțimea activă buzzer-O este de 9 mm, iar înălțimea de pasiv buzzer B este de 8mm.Dacă pinii de cele două tipuri de butoane sunt plasate în sus, se poate observa că cel cu verde circuit este pasiv buzzer, și unul fără placă de circuit și sigilate cu adeziv negru este activ buzzer.

La un pas de a judeca buzzer activ și pasiv buzzer, puteți utiliza, de asemenea, rezistenta la viteze RXL de multimetru pentru a testa: conectați "+" pin-ul de buzzer cu negru sonda, și roșu sonda atinge alte pin-ul înainte și înapoi.Dacă există un click sau faceți clic și rezistența este de numai 8 Ω (sau 16 Ω), este pasiv buzzer; dacă există un sunet continuu și rezistența este mai mult decât câteva sute de Ω, este activ buzzer.

Active buzzer poate face sunet continuu prin conectarea directă la puterea nominală de alimentare (nou soneria este indicată pe etichetă); pasiv buzzer, ca electromagnetice vorbitor, trebuie să fie conectat la circuitul de ieșire audio pentru a face un sunet.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating