Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Motocicleta Genunchi Picior Talie Windproof Șorț Acoperi Pătură Universal Scuter Leg Tur Protector De Acoperire Biciclete Electrice Parbriz Quilt

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

101.92lei 147.68lei

Sku: s107076
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : madcool scuter electric, femeile protecție a corpului, dezactivate picior acoperi, lână picior acoperi, lnfix lap top, cortina waterproof, windproof, ete scuter electric, wifi patura electrica, pliere casca de motocicleta, casca motocicleta ambrella
  • Categorie: Motocicleta Echipamente Si Piese De Schimb

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Puncte:

1、de Înaltă calitate Material: Apă de protecție în jos jacheta tesatura, căptușită cu o grosime de scurt de pluș, vânt și apă, protector, cald și confortabil, prietenos cu pielea și moale, aducându-vă o experiență de conducere confortabilă.

2、Umanizat Design: Mănuși și parbrizul sunt separate de design, flexibil, de cotitură, de conducere în condiții de siguranță; mănușă coarda design, sigiliu etanș, țineți mâinile calde și confortabile.

3、Multifuncțional Design: Prelungi protector piept, până la 57cm, care poate bloca vântul rece în piept; dacă nu sunteți de echitatie o bicicleta, puteți pune-l pe perna pentru a menține baza de curat.

4. Easy pentru a Stoca: Există buzunare în interiorul parbrizului, care poate stoca obiecte mici, cum ar fi telefoanele mobile și cheile, care este foarte practic; cornul catarama design poate fi pliat atunci când nu este utilizat, ușor pentru a stoca, și nu ocupă spațiu.

5、Gama Larga de Utilizare: pachetul include un parbriz pilotă și o pereche de mânere, care are o bună aplicabilitate și poate fi folosit în diferite modele, care este convenabil și confortabil de utilizat.

Descriere:

Scuter Picior de Acoperire este apa de protecție în jos jacheta tesatura, căptușită cu o grosime de scurt de pluș, vânt și apă, protector, cald și confortabil

Caietul de sarcini:

Material: pluș garnitură + jos jacheta tesatura

Culoare: Negru

Dimensiune: vezi poza pentru detalii

Ambalare:

1*Vânt De Protecție Quilt

1*Pereche*Mâner

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la diferența de culoare decât este în viața reală.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating