Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Auto Universal Ușă Pas Pedala Multifuncțională Pliabil Auto Portbagaj De Acoperiș Pas Accesorii Auto Universal De Blocare Cârlig Auto Portbagaj De Acoperiș Pas

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

66.78lei 133.51lei

Sku: s108838
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : acoperi kodak pas, în aer liber femei pas, universal portbagaje auto, pliabil honda pedala, pas de mașină din piele, mânerul ușii fabulos, ascunde ollos acoperiș, pas gradul masina, lancer portbagaj, ușa autocolant pas piatra
  • Categorie: piese de interior

Detalii Produs

  • Tip 1: Auxiliar Pedala De Picior
  • An: 2021
  • Tip 2: Ciocan De Siguranță
  • Articol Greutate: 0.36kg
  • Numele Modelului: MS4535
  • Extern De Certificare De Testare: CCC
  • Tip De Element: Pedale
  • Caracteristici Speciale: Nici unul
  • Înălțime Element: 7.7cm
  • Tip 3: ușa de la mașină pas
  • Origine: China Continentală
  • Element De Lungime: 14.9cm
  • Tip De Material: Din aliaj de magneziu
  • Lățime Produs: 7.5cm

Descriere produs

Auto Universal Ușă Pas Pedala Multifuncțională Pliabil Auto Portbagaj De Acoperiș Pas Accesorii Auto Universal De Blocare Cârlig Auto Portbagaj De Acoperiș Pas

Caietul de sarcini:

Culoare:Negru

Dimensiuni:5.9*3.9*3.9 inch

Material: Aliaj De Magneziu

Sarcină maximă de 440 de lire sterline .

Caracteristici:

1.100% de brand nou și de înaltă calitate

2.De înaltă calitate ușa pas pentru acoperiș masina: aluminiu turnat sub presiune construcție asigură durabilitate și longevitate.

3.Cel musculos cârlig oferă o capacitate greutate de 400lbs.Suprafața ridicat face mai rezistentă/non-alunecoase, chiar și în pantofi umed.

4.În condiții de siguranță Ușă Pas pentru Masina Ta: Cu design de mai multe cauciuc moale tampon, tampoane de protecție,nu vă faceți griji despre deteriorarea vopselei la punctul de fixare, nici nu va cauza tocului umbră.

5.Oferă excelente înălțime: acces la masina de acoperiș ușor, este un plus imens pentru instalarea crucea ta șine și vehicul rafturi, încărcare sau descărcare a navei, caiace, schiuri, biciclete, camping, placă de surf.

6.Auto Universal pas: unghi Reglabil rulmentului face ușa pas orizontale în ambele drepte și curbe ușă.Este universal și se va potrivi toate vehiculele, SUV, jeep, Subaru, wrangler, cherokee, chevrolet, toyota, ambele uși față și spate.

7.Ciocan de siguranță Design oferă ție și familiei tale cu un instrument puternic pentru a supraviețui în caz de urgență.

Pachetul Inclus:

1x Usa

Note:

1. Te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, vă mulțumesc pentru înțelegere!

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să înțelegeți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Usa este proiectat pentru cele mai multe de masina, pliabil și ușor pentru a stoca, realizate din Aliaj de Aluminiu.Aceasta ajută oamenii cu ușurință în stabilirea sau preluarea placa de Surf,Bicicleta,sau alte Voluminoase Articole de Voiaj de pe masina de acoperiș/ suport .

Car unic cadru de usa care vă permite să puteți pune cu ușurință toate obiecte voluminoase pe masina de pe acoperiș sau un raft, să utilizeze pe deplin de spațiu de parcare, și bucurați-vă de o călătorie minunată cu toate elementele necesare, împreună cu tine.

https://Spatiicomerciale-arad.ro/store/911769354

★ Acceptam urmatoarele metode de plata.

★ Card de Credit, VISA, banca la Banca transfer bancar, Western Union și așa mai departe.

★ Toate plățile efectuate de pe Spatiicomerciale-arad.ro sunt prelucrate prin Alipay.

★ Vă rugăm să acorde mai multă atenție pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare. (Dacă ești din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet.Este foarte important)

★ Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata.

★ Transport vor fi epacket/China post air mail/Spatiicomerciale-arad.ro oficial metodă de transport maritim.

★ Zonă de la distanță poate provoca taxă suplimentară de transport.

★ Vă rugăm să verificați elemente, atunci când sunt livrate, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat.Vom face o confirmare și retrimite unul nou.

★ Dacă sunteți mulțumit cu serviciul sau produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback.Dacă te întâlnești orice probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând, FĂRĂ NICI FEEDBACK-ul RĂU sau LITIGIU, ele nu pot rezolva problema, dar ne contactați în primul rând trebuie să obțină o soluție bună.Am promisiunea de toate problemele vor fi rezolvate în termen de 7 zile, pls nu-ți face griji.

★ Puteți să ne contactați prin următoarele modalități: Spatiicomerciale-arad.ro: Centrul de Mesaje.

★ Feedback Bun Recompensa!:Ia $1 cupon și un cadou dacă oferi 5 Stele Feedback-ul + 4 Poze.

★ Dacă doriți să plasați un ordin de mare pentru en-gros, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

★ Susținem cu ridicata și dropshopping.Dacă ai nevoie de dropship furnizorii,Vom fi cea mai buna alegere.Avem o echipa care se ocupă de mii de comenzi pe zi.

★ Cum de a plasa o comanda: puteți plasa o comanda direct in magazinul nostru, sau puteți să ne contactați și să ne trimiteți un formular de comandă.

★Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în costul de transport maritim.

★Cumpărători poarte responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există).

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating