Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

De Cafea Din Lemn Polizor De Mână De Epocă Stil Vintage Moara Cu Poligonale De Reglare Pentru Condimente, Nuci, Plante Aromatice, Pentru A Îmbunătăți Aroma, Aciditate

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

108.95lei 265.79lei

Sku: s110030

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Descriere:

De Cafea din lemn Polizor de Mână este rafinat și fin în calitate, realizate de regulă din lemn de pin, cu miez ceramic, și fontă, și pot păstra cafeaua e original și gust clasic.Cu o poligonale de reglare, puteți controla finețe de boabe de cafea pentru a obține o mare de cafea de măcinare.Acesta va fi un decor elegant pentru o casă și magazin de cafea și, de asemenea, un cadou pentru prietenii care iubesc cafeaua.

Caietul de sarcini:

Nume: Manual Rasnita De Cafea

Material: fier + lemn + ceramica

Dimensiune: aproximativ 27*13*13cm/10.62*5.11*5.11 inch

Greutate: aproximativ 860g

Instrucțiuni:

1. Înainte de utilizare, polizorul trebuie să fie ajustate pentru a atinge dorit praf de finețe.Apoi scoate toate nuci și curățați-le unul câte unul.Rotiți placa pentru pulberi grosiere și în jos pentru pulberi fine.

2. După setarea, a pus înapoi piulițe și șaibe în ordinea corectă și asigurați-vă că dispozitivul de reglare este complet strânse,

3. Adaugă proaspăt, boabe de cafea prăjită la pâlnie.Nu pune prea multe boabe la un moment dat, o ceașcă sau două va face.

4. Țineți polizor corpului cu mâna stângă.Începe de cotitură sensul acelor de ceasornic roata cu mana dreapta, de cotitură roata de la o rapidă și viteză constantă,

5. De obicei, aceasta se poate face în 2-3 minute.Când ați terminat, scoateți sertar mic și puteți vedea motivele de cafea.

Lista De Ambalare:

Manual de boabe de Cafea Rasnita *1buc

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.[ Material fin în Calitate ] Manual Rasnita de Cafea poate păstra aroma de boabe de cafea, oferind o unică și atrăgătoare aroma în timp ce măcinare, realizate din lemn de înaltă calitate material.

2.[ Poligonale de Reglare a ] Potrivit pentru orice dorit berii mod, Manual de boabe de Cafea Rasnita este de precise pentru a controla finețe de pulbere, cu un poligonale de reglare (rândul său, în sus sau în jos).

3.[ Păstra Cafeaua Gust Clasic ] Manual de boabe de Cafea Rasnita este util pentru a îmbunătăți aroma, aciditate, și să termin, construite de regulă din lemn de pin, cu miez ceramic, și fontă, păstrând vechiul gust clasic de a face cafea.

4.[ Utilizarea pe scară largă ] Potrivit pentru măcinarea alte particule mici, cum ar fi boabe de cafea, condimente, nuci, ierburi și cereale, Cafea Polizor de Mână este ușor de utilizat și curat, fără miros de metal pentru o pură din lemn de jos de baza cu sertare poate colecta praf cu ușurință.

5.[ Vintage Decor pentru Camera de zi ] Ca un vintage unic decor pentru bucatarie, living, gradina, cafenea, Cafea Manual Mill este portabil pentru a transporta și de mare pentru a trimite ca un cadou pentru prieteni, vecini, părinți și, cu un delicat și formă compactă.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating