Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

10ml Universal Difuzor de Ulei de Plante Extract de Ulei Esential de Lungă Durată Calm Emoție Ceai Verde, Solubil în Apă Difuzor de Ulei

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

1.32lei 1.70lei

Sku: s113362

Detalii Produs

  • Dimensiune: 10ml
  • Tip De Element: Sticle Returnabile
  • Origine: China Continentală
  • Numărul de Bucăți: O Unitate

Descriere produs

Informații Importante

Material:Lichid

Dimensiune Pachet:

6.2 cm x 2.5 cm/2.44" x 0.98" (Aprox.)

Privire de ansamblu:

Fără îndoială că acest ulei de parfum are funcții de ameliorarea oboselii, reducerea tensiunii și a stresului la locul de muncă, păr răcoritoare în casă și dormitor, care este eficient pentru a îmbunătăți calitatea somnului și calma emoțiile.

Proiectat cu extracte naturale și lichid formă care îl face ușor de a absorbi și de a fi în condiții de siguranță pentru corpul tau sau pielea cu miros parfumat.

Realizate din material sigur, uleiul esențial este non-iritant.

Lungimea de ulei esențial este de 6,2 cm și lățimea de 2,5 cm.

Este potrivit pentru umidificatoare, difuzoare, lemn parfumat, de luare de săpun și așa mai departe pentru eliminarea miros urât.

Notă:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Metoda De Utilizare: 1. Spray: se Adaugă 10 picături de ulei esențial la 100ml de apa/alcool spray si spray uniform pe fiecare colț pentru a lasa aroma sa se deplaseze în aer. 2. Difuzor de arome: se Adaugă 3-5 picături de ulei volatil la 100 ml de apă, conectați sursa de alimentare și să-l utilizați pentru a hidrata parfum de aer. 3. Inhalare de aburi: se Toarnă 5 picături de ulei esențial într-un castron cu apa fierbinte si inhaleaza aburul să se bucure de distracție de a fi singur. 4. Săpun de Producție: cantitatea de ulei esențial adăugată este de aproximativ 0,5%-2% din săpun, iar spațiul de banane este efectuată o singură dată. 5. Lumânare Arzător: se Toarnă apă în chiuveta de aromoterapie aragaz, se adaugă 10 picături de ulei esențial, aprinde lumânarea și să-l utilizați pentru a crește parfum de aer. 6. Lumânare: cantitatea de ulei esențial adăugată este de 5-10 procente de ceara lichid, creând un romantic ritual.

Caietul de sarcini:

Conținut Net: 10ml

Termen De Valabilitate: 2 Ani

Caracteristici: Reîmprospăta Aerul, De Lungă Durată, În Condiții De Siguranță

Memento: uleiurile Esentiale sunt de înaltă puritate și nu ar trebui să fie în contact direct cu pielea.

Pachetul De Conținut:

1 x Ulei Esențial

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating