Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Pernă de aer Mers Ortopedice, Diabetice Mocasini Casual în aer liber Flip Flops Pană Papuci Femei Apartamente Plasă de Pantofi de sex Feminin Diapozitive

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

63.14lei 85.34lei

Sku: s11372
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : pernă de aer mers ortopedice, diabetice, mocasini, platforma wedge sandale
  • Categorie: Instrumente

Detalii Produs

  • Tip: alte
  • Nume De Brand: isfriday
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Numai în Statele Unite, peste 29 de milioane de persoane au fost diagnosticate cu o formă de diabet zaharat.Asta e despre 9.3 la sută din populația ca un întreg.

Persoanele cu neuropatie diabetică în picioare trebuie să ia măsuri preventive pentru a preveni leziunile la picioare.Lăsate netratate, aceste complicatii pot duce în final la amputare.

Din fericire, cele mai multe piciorului diabetic probleme pot fi prevenite prin achiziționarea de o pereche de montaj corect diabetică pantofi de mers pe jos și acordând o atenție corespunzătoare a piciorului diabetic grijă.

Va oferim o mare selecție de pantofi cu diabet zaharat, care sunt nu numai funcțional și confortabil, dar elegant, precum și.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

【Amortizare suport】 Folosind absorbție a șocurilor pernă de aer design pentru a proteja picioarele tale și să-ți gleznele mult mai confortabil.Relaxează-ți arcuri si amelioreaza durerea de picioare, care este comună atunci când mersul pe jos sau în picioare.

Ușor, aerobic dezodorizare, amfibii, în sala de înlocuire.

【Tesatura de înaltă calitate de design】 material Respirabil si elastic tubular tricota de sus pentru a face picioarele mai confortabil, împreună cu Velcro design, este mai convenabil de a purta, și picioarele se pot deplasa liber.

Separat, Îndreptați-O Și Aliniați-Vă Degetele De La Picioare.

【Utilizatorii】 este potrivit pentru persoanele cu diabet zaharat, picioare umflate, picioare plate, valgus picioare, și hallux valgus, permițându-vă pentru a minimiza orice dureri de picioare.

Acesta vă permite protejarea mușchilor, articulațiilor și tendoanelor.

【Rezistente la alunecare unic】 non-alunecare de cauciuc unic este folosit, și puncte de presiune pe talpa au o bună aderență pe teren , care ajută preveni alunecarea.

Se încorporează spuma de memorie branț cu dublu special umplutură, susține toc oferă stabilitate optimă și reduce presiunea pe degetele de la picioare.

【Obține picioare frumoase】 grosimea de pantofi este de 4 cm, care are o sporind efectul, permițându-vă să-și recapete încrederea în sine.Purtați-l pentru a face picioarele sa se balanseze înainte și înapoi, permițându-vă pentru a avea picioare zvelte în viață sau în muncă.

CAIETUL de sarcini

Culoare: Albastru, Roz, Gri, Gri Inchis, Albastru Inchis, Kaki, Negru, Rosu

Pachetul Include: O pereche Pernă de Aer Mers Ortopedice, Diabetice, Mocasini

Dimensiune Produs

NOTĂ

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Vwracingg60 - 2022-09-21
    5

    foarte bun Foarte confortabil la fel ca in imagine

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating