Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

10 Metri Stras Lanț SS6/2MM Sticla Cristal Lanț de Cupa Pentru DIY Trim Ambarcațiuni de Cusut Accesorii Lanț de bordură

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

40.71lei 58.14lei

Sku: s113841
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : 1 superb de culoare stras tapiterie, 10 curtea lanț din oțel inoxidabil, 10 m stras tapiterie, pietre de îmbrăcăminte 10 curte, huawei 10 fete stras, 10 stras tapiterie, 6 metri stras, 10 curtea de metal stras, 10 de argint stras tapiterie, 10 curtea ss10 strasuri
  • Categorie: Îmbrăcăminte De Cusut & Tesatura

Detalii Produs

  • Lungime: 10yards/91cm
  • Pietre Tip: Liber Strasuri
  • Nume De Brand: Hisenlee
  • Technics: Coase-Pe
  • Diametru Stras: 2MM
  • Tip De Produs: Strasuri
  • Utilizarea: Haine Decorare
  • Forma: Apartament

Descriere produs

10 Metri Stras Lanț SS6/2MM Sticla Cristal Lanț de Cupa Pentru DIY Trim Ambarcațiuni de Cusut Accesorii Lanț de bordură Dimensiune: (Stras cu Diametrul de 2 mm)(Lungime 10yards/91cm)pentru DIY decorare haine,decora unghiile.ulti-culoare: puteți alege din mai multe culori,culoarea este la sfârșitul titlului.Pachet:O rolă de lanț, cu o forma de bloc.Ușor de transportat: lanț sunt ușor de aplicat pe natural unghiile artificiale sau arte decorative.Lanț sunt foarte usoare, ceea ce face foarte convenabil pentru a stoca și transporta, astfel încât să puteți schimba și de a folosi atunci când călătoresc sau lucrează.Garanție:Dacă nu sunteți mulțumit cu lanț de pietre sau aveți orice întrebare despre acest produs, pls contactati-ne, vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problema.

Sfaturi (1)ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa,deci, asigurați-vă că acesta este corect.Daca ai fi scris greșit adresa ,nu acceptăm această responsabilitate. (2)noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.transport (1)Produsul va fi livrat în termen de 1-5business de zile de la plata. (2) Cereri Speciale: vă Rugăm să ne contactați înainte de a cumpăra de plată și spune-ne cerințe speciale.Noi vă va spune în termen de 24 de ore dacă puteți satisface cerințele dumneavoastră.După confirmare, să plătească din nou. (3) Mod de Transport maritim: cele Mai multe comenzi(mai puțin de 2 KG) sunt expediate prin Spatiicomerciale-arad.ro standard de transport maritim /China Post .Sub $5 comenzile sunt livrate de către Vânzător Metoda de Transport maritim.Orice alte cerințe cu privire la mod de transport maritim, vă rugăm să ne contactați. (4) Timp de Livrare: în mod Normal 15-60 de zile pentru a obține un ordin, cu excepția Brazilia.Cândva, timpul de tranzit poate fi lung și varia,în special în timpul sezonului de vacanta.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de ajutor pentru urmărire. (5) Import Taxe: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Afer-vânzare de Servicii (1)Rambursare Completă sau Parțială în cazul în care produsul nu ca descriere DACĂ ați primit produsul greșit,Aici sunt două opțiuni pentru tine de a alege.a: de a Returna produsul la noi si veți obține o rambursare completă.b:Obține o rambursare Parțială și să păstreze produsul. (2)Rambursare Completă: Dacă pachetul nu ajunge în termen de timpul de livrare promis de către vânzător.Feedback-ul: (1)Dacă sunteți mulțumit cu elementul în timp ce acesta este în stare bună, am sincer să vă invităm să ne lăsați toate de 5 stele de rating de feedback-ul pozitiv. (2)f sunteți disatisfied cu produs sau serviciu, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom furniza cele mai bune soluții și de a lucra mai greu pentru a oferi mai multe servicii excelente.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating