Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Super Absorbant Mașină de Uscare Prosop de piele de Căprioară Dublu-strat Pierde Car Fibre Fine, Cârpă, Ștergeți Ușor de Păr, Prosop, piele de Căprioară Pentru Prosop Nu C8Y7

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

5.76lei 8.22lei

Sku: s116494

Detalii Produs

  • Tip: Multifunctional Prosop
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Avantaj:

Super-absorbant: poate absorbi mai mult de 5 ori propria masa de apă.

nu lasa scame

Reversibilă Design: piele de Căprioară și Coral Fleece

Dimensiune adecvată (30x40cm, 30x60cm)

microfibra moale

Uscat masina fara zgarieturi

Durabil, ușor de curățat și reutilizabile

Multifuncțional

Caracteristici principale

Super absorbant

Atunci când utilizați noastre de piele de căprioară de îngrijire auto prosoape, se absoarbe rapid și păstrează o mulțime de umiditate, lasand suprafata masinii curat decât o oglindă.Cu burete-cum ar fi capacitatea, se poate absorbi mai mult de 5 ori propria greutate în apă.

Două fețe de piele de căprioară și coral fleece

Realizate din piele de căprioară și fleece coral, coral fleece pot curata petele de apa, piele de căprioară piele poate curăța de praf și păstrați masina ta la fel de curat ca nou.

super moale

Marginile de uscare prosop elastic sunt, de asemenea, împodobite cu o cârpă moale pentru a se asigura că prosopul nu produce nici o deteriorare a vopselei.Microfibra crește foarte mult zona de contact cu apă și se absoarbe rapid umezeala, deoarece alunecă lin pe masina vopsea, sticlă sau suprafețe din plastic.

dimensiune adecvată

Disponibil în două dimensiuni, 30x30cm și 20x30cm, ambele se potrivi în mână.La elicoidal țesute tesatura de construcție lasă aproape nici puf pe site-vopsea auto, auto de sticlă sau mâinile.

Multifuncțional și reutilizabile

Masina prosoapele pot fi, de asemenea, folosit în interioare auto pentru a șterge în jos vărsat băuturi și praf, curat, ferestre, vopsea, scaune de piele, și mai mult.Ele pot fi folosite in bucatarii, bai, etc. Cel mai mare avantaj de masina prosoape este că acestea sunt foarte durabile si pot fi folosite de mai mulți ani.Ele pot fi spălate și refolosite.

Specificațiile Produsului

Material: piele de căprioară, coral fleece

Pachetul Include: 1 Super Absorbant Masina Uscător De Prosop

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating