Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Masina De Pahar De Ulei De Film Eliminarea Pasta Curatare Profunda Lustruire Curat De Sticlă Pentru Parbriz Auto Acasă Streak-Free Strălucire Curat De Sticlă

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

3.02lei 5.95lei

Sku: s118123
Adaugă la lista de Dorințe

Detalii Produs

  • Element De Volum: 50g
  • Origine: China Continentală
  • Extern De Certificare De Testare: CCC

Descriere produs

În orice vreme, noi vă va oferi o imagine clară.Curat și pata windows gratuită de la soare și de a respinge apa în ploaie da încredere pentru a vedea în cazul în care drumul este clar.

caracteristici principale

Puternic de curățare și de 3x decontaminare

1-touch luminează, 3x penetrează și dizolvă petele, elimină ușoară gravură, cum ar fi pete de apă și film de ulei pe sticlă, și restabilește rapid transparență perfectă, fără lustruire.

Forma de strat protector și rezistent la apa

Nu este doar un aspirator de sticlă, este, de asemenea, un pahar de reparații agent!După curățare, asigurați sticlă nouă.Acesta poate, de asemenea, formează un strat protector pentru a preveni ploaie, apă și stropi si praf de luare de picăturile de apă și de rulare în jos.

Face mai multe călătorii confortabile, clar și în condiții de siguranță.

Formula usoara, fara daune de sticlă

Super activ de particule formula poate în condiții de siguranță slăbiți vâscos poluanți, ușor de curățat, de a rezolva probleme anormale ale ștergătoarelor de zgomot și nu deteriora sticla.

Utilizarea pe scară largă și de Aplicare

Se poate elimina nu numai greu de asfalt, insecte splash, pasăre picătură de ploaie marca și alte pete, dar, de asemenea, utilizate pe scară largă în sticlă și mobilier în toate părți ale mașinii.

Utilizarea non dungi curat de sticlă pentru a face TV LCD ecran, sticla ecran plat și ecran de computer tabletă mai clar din nou.

Specificație de produs

Capacitate: 50g

Materii prime: ultrafine particule active

Termen de valabilitate: 3 ani

Produse includ:

1buc degresare film + culoare aleatorii burete

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Garantam calitatea produselor noastre.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating