Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Aer conditionat fluor tub garnitura R22/R410 alb greu de cauciuc inel de etanșare aer conditionat lichid conductei de degetar

5
- 2 Recenzii Ale Clienților

7.41lei 8.74lei

Sku: s118764
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : țeavă negru accesorii, dobijania aer condiționat, accesorii auto aircon, aer conditionat cupru, cauciuc foaie de sticla, supapa r410, pen frecare de culoare, 14 instrumente de caz, instrumentul de diagnosticare 2006 honda, cauciuc siliconic țeavă
  • Categorie: Instrumente

Detalii Produs

  • Numărul De Model: R22/R410 Adăugarea de lichid tub de cartuș
  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Utilizare: Comerciale Fabricarea
  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

R22/410 alb greu tampon de cauciuc (degetar)

Ambalare: 10 buc

Cumparatorul observa:

Atunci când plasați o comandă, pentru a alege metoda de livrare si plata pentru taxa, inclusiv de transport maritim.De obicei, ne va livra bunurile cât mai curând posibil după ce plata este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare a tuturor internațional de mărfuri, pentru că vamal diferențele vor anula timp din fiecare țară/regiune, ceea ce va afecta viteza de inspecția produsului.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorul este responsabil pentru toate celelalte taxe vamale, comisioanele, taxele și impozitele importate în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi încărcată la livrare.Pentru a respins bunuri, nu vom rambursa marfă.

Costurile de transport nu includ taxele de import, iar cumpărătorul este responsabil pentru plata taxelor vamale.Am înțeles că sunteți îngrijorat de faptul că aceste elemente pot atrage costuri suplimentare.Bazat pe experiența din trecut.

FAQ:

1. Produsul meu va avea un număr de urmărire?

Da, va vom trimite numărul documentului de transport pentru fiecare comanda împreună cu ordinea, și puteți verifica stare de livrare pe site-ul corespunzător.

2. Este la fel ca fotografie de produs?

Da, toate pozele sunt reale.Aceste fotografii au fost luate de noi înșine.

4. Eu sunt dealer de droguri și doresc să cumpere o mulțime de lucruri.Care este prețul cu ridicata?

Bună ziua, vă mulțumesc pentru întrebare, dacă doriți să cumpere în vrac, vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vă vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

valoarea de returnare:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri.

Cumpărătorii trebuie să se asigure că produsele returnate rămân în starea lor inițială.Dacă elementul este deteriorat sau pierdut, atunci când a revenit.Cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom rambursa în întregime.Cumpărătorii ar trebui să încercați cele mai bune lor de a solicita despăgubiri de la companie de logistica pentru a compensa pentru daunele sau pierderea.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru costul de transport maritim returnat.

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Kitty 53 - 2022-09-05
    5

    oK

  • img
    Fam Tight1 - 2022-09-02
    5

    Ordinul Primit. e OK. a făcut nu-i rău.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating