Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

HUAWEI FreeBuds 3 Versiune Globală Cască Bluetooth TWS Căști fără Fir Kirin A1 Chip ANC Funcția de anulare a zgomotului căști

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

464.81lei 948.60lei

Sku: s119065

Detalii Produs

  • Numărul De Model: huawei freebuds 3
  • cerință: smartphone-uri care rulează EMUI10 sau mai sus
  • Versiune Bluetooth: 5.1
  • Activă A Zgomotului De Fond: Da
  • Comunicare: Wireless
  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: Huawei
  • Este wireless: Da
  • Stil: In-ear
  • Metoda De Încărcare: Caz de încărcare
  • Tip Wireless: bluetooth
  • Origine: China Continentală
  • Buton De Control: Da
  • Vocalism Principiu: Dinamic
  • Control Al Volumului: No

Descriere produs

Original HUAWEI FreeBuds 3 Cască Bluetooth TWS Căști fără Fir Kirin A1 Chip ANC Funcția de anulare a zgomotului căști FreeBuds3

Notă:

1. Tehnologie de reducere a zgomotului: Huawei model de laborator de testare este folosit pentru a calcula media efect de reducere a zgomotului bazat pe multi-probă reală în gama de frecvențe de 100~20000HZ.

Efectul real variază în funcție de dimensiunea de urechea utilizatorului, structura urechii, purtarea postura, și dacă sau nu guma de circulație este afectată.

2, de mare viteză cu bicicleta este mai buna apel de date de la Huawei Laboratoare, pot exista diferențe individuale în utilizarea reală, utilizarea obiceiurile și factorii de mediu sunt ușor diferite, vă rugăm să ia efectiv utilizat ca standard.

3, dual channel sincron funcție de transmisie trebuie să corespundă cu HOTA de upgrade, suport de telefoane mobile și căști.

4, reduce semnificativ joc audio întârziere de date de la Huawei Laboratoare, comparativ cu industria producătorii de masă TWS produs rezultatele testelor.

5. De încărcare și de utilizare a datelor vine de la Huawei Labs.By implicit (activ de reducere a zgomotului nu este activat), 50% volum, ACC modul actual de viață a bateriei este afectată de volumul, sursa, interferențe de mediu, funcțiile produsului și obiceiurile de utilizare.

Atunci când cască de box este acuzat, este așată în caz de încărcare; căști și stocate taxa de putere cască de mai multe ori.

6. Încărcare inversă trebuie să fie utilizat cu Huawei smartphone-uri care suporta încărcare inversă, și invers încărcare comutator trebuie să fie pornit.

7. Doar Huawei smartphone-uri cu EMUI10 și mai presus de sprijin automată pop-up funcție.

8. Doar Huawei smartphone-uri cu EMUI10 și mai presus de sprijin porți de detectare.

9. Faceți dublu clic pe atingeți pentru a personaliza setările în Viața Inteligentă app.Pentru detalii, vă rugăm să consultați Ghidul Utilizatorului.

10. Scenariul funcția de redare trebuie să fie utilizat cu Huawei smartphone-uri de EMUI10 și mai sus.

HUAWEI FreeBuds 3

Inteligent De Anulare A Zgomotului

Excita Mai Mult Decat Urechile

Mai mult de un epic pentru a asculta, noul HUAWEI FreeBuds 3 este uimitor să se uite la.Inspirat de natura, simetric rotund caz de încărcare este o sărbătoare pentru ochi, și compact pentru a deține sau de a păstra în buzunar, geanta sau oriunde.Disponibil în alb și negru.

Simți Confortul în Sunet de Mare

HUAWEI FreeBuds 3 Delfin Bionic Design se potrivește în urechi pentru o mai confortabil și stabil poartă, în timp ce livrarea concentrat sunet profund în urechi.Open-fit design este proiectat ergonomic pentru un confort maxim.

Chipset-Ul Revoluție: Redefinirea Conexiuni Bluetooth

Echipat cu 1 certificat BT/BLE dual-mode Bluetooth 5.1 SoC, HUAWEI Izocrone Dual Channel tehnologie de transmisie și o clasă de lider 356 MHz procesor audio, HUAWEI FreeBuds 3 oferă un mediu stabil, rapid conexiune Bluetooth, precum și o corectă audio și video de sincronizare.Jocurile sunt mai distractive și clipuri video sunt mult mai captivantă.

HUAWEI Izocrone Dual Channel

Cu acest extrem de eficiente Bluetooth transfer protocol,informații audio de pe canalele stânga și dreapta sunt transmise la stânga și la dreapta pavilioane sincron și separat.

Anti-Bruiaj,Conexiuni Stabile

Kirin A1 chipset,inteligent selecție de canal de tehnologie,de înaltă performanță antenă și optimizat encoder garanție stabilă conexiune Bluetooth și anti-interferențe capabilități pentru HUAWEI FreeBuds 3 chiar și în medii complexe, cum ar fi aeroporturile și mall-uri.

UItra-Latență Scăzută,De Înaltă Sincronizare

Kirin A1 chipset puteri, de asemenea, un dual-channel sincron de transport și de sistem pentru a reduce latenta,pentru captivantă,audio sincronizate în timp ce jocuri sau vizionarea clipurilor video.

Pur Asculta cu Anulare Activă a Zgomotului

ANC Combinat cu top procesor audio ofera mediu de reducere a zgomotului de până la 15 dB, captarea și anularea zgomotului de fundal cum se schimbă.Indiferent în aglomerat de metrou sau un restaurant zgomotos, vă puteți bucura în continuare de cristal clar de muzică.

Întotdeauna Fi Auzit

Datorită A1 inteligent chipset, HUAWEI FreeBuds 3 poate elimina zgomotul de fundal în timpul apelurilor și de a spori dvs. de voce simultan.Sună apelurile față-în-față conversațiile.

Sunet La Calitate De Studio

De înaltă precizie, de înaltă sensibilitate 14 mm dinamic driver a fost atent reglat pentru a permite fiecare notă să fie restaurate, pentru a e strălucirea inițială.Meriti cel mai bun sunet.

Pop-Deschis, Asocierea Instant

Când prima cuplare HUAWEI FreeBuds 3, pur și simplu faceți clic pe fereastra pop-up pentru a asocia.Ulterior asocierea se întâmplă în mod automat.Bucurați-vă de muzica preferată instantaneu.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating