Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Montat pe perete de Haine, uscător de haine de Spălătorie, uscător de haine pentru Rufe Space Saver suport de uscat rufe Retractabil Uscător de Rafturi Negru 87HA

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

121.18lei 178.23lei

Sku: s122056
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : pânză uscător de haine de interior, rack, haine de uscare pe perete, balcon stai, pliabil de rufe rack
  • Categorie: Casa De Depozitare & Organizare

Detalii Produs

  • Material: Aluminiu
  • Este Pliabil sau Nu: Da
  • Este Extensibil sau Nu: Da
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Negru Pliere uscător de haine Montat pe Perete Telescopic, suport de uscat rufe Interioară în aer liber, Simplu Cuier de Haine Haine Organizarea 87HA

Caracteristici:

【Economie de spațiu】Acest cuier are caracteristica de economisire de spațiu.Atunci când nu uscare haine, hainele pot fi reduse fără a lua spațiu.

【Robust și Durabil】Această mașină de spălat uscător de haine este un îngroșată de bază, produsul este greu, robust si durabil, se poate atârna o mulțime de haine la un moment dat.

【Instalare fără găuri de foraj】Acest cuier poate fi instalat fără găuri de foraj.Atunci când vă alegeți pentru a instala, nu este nevoie de a lovi cu pumnul găuri, peretele trebuie să fie neted, cum ar fi gresie, atunci când instalați, apoi urmați instrucțiunile de instalare, foarte simplu de a salva timp.

【Înaltă calitate și preț scăzut】materialul de spălătorie, uscător de haine este din aluminiu spațiu.Nu va rugini, chiar și pentru o lungă perioadă de timp.Suprafața produsului este pictat și protejate în mai multe straturi.Nu se tem de acid și alcaline, rezistent la rugina, coroziune-rezistent, durabil.

【Mai multe Scenarii de Aplicare】puteți pune acest haine de uscare raft prin fereastra de la balcon, baie, spalatorie sau dormitor.Dacă vrei să-ți păstrezi hainele uscate la soare, vă puteți transforma cuier cu susul în jos.Haine uscate pe fereastră.

Caietul de sarcini:

Material: Aluminiu

Dimensiuni: Ca imagine arată

Tip: Singur Ori/2 Ori

Pachetul Include:

1x Haine de Uscare Rack

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating