Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Realist Gol Vibrator Moale si Confortabil din Silicon pentru Penis Sleeve Marire Reutilizabile Prezervative Adult Jucarii Sexuale pentru Barbati Femei Cuplu

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

48.31lei 89.45lei

Sku: s122568
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : gol vibrator moale, Jucării Erotice, Maneca, pielea extender, extindere pennis crema pentru om permanent, sex d0ll de sex masculin
  • Categorie: Jucarii Sexuale

Detalii Produs

  • Tip De Element: Pompe & Mărire
  • Realist Penis Sleeve: Extensie A Penisului
  • Silicon prezervativ: penis extender
  • Numărul De Model: Realistic Dildo Penis Sleeve Marire
  • Pachet: Secretul cutie de ambalaj
  • Origine: China Continentală
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Material: Silicon
  • Dimensiune: As shown
  • Obscene Imagine: No
  • Sugestiv Sexual: No
  • Nume De Brand: VGYZL

Descriere produs

Descriere:

Element: Penis sleeve prezervativ

Material:silicon Moale

Rezistent la apa : complet rezistent la apa

Diluare Penis sunt foarte bune pentru cei care doresc să se joace în jurul cu dimensiunea.Ca eu sunt sigur că puteți aduna de la numele, diluare penis sunt o modalitate foarte bună de a extinde dimensiunea penisului temporar.Puteți adăuga circumferinta, și puteți adăuga, de asemenea, o mulțime de lungime prea.Dacă adăugați lungime, asigura veți obține un manșon care are o minge buclă pentru a ține în loc și-l oprească de la căderea de la sfârșitul din cauza greutății de prelungire.Cu un penis extender, puteți juca dimensiunea fantezii sau a face cu orice probleme ați putea avea despre mărimea ta.E perfect soluție temporară.

Ambalare:1*penis sleeve

Caracteristică:

1.Utilizați un material foarte moale , se poate putere , trage , ori .Produsele au calitate relevante, rapoarte de inspecție, în conformitate cu CE, ROSH standardele de calitate și siguranță

2.Transforma-ti penisul intr-o clipă de plăcere mașină cu incredibile Fantezii Penis tensiuni; 3.o în condiții de siguranță, la prețuri accesibile, non-chirurgicale , non-toxic, inodor, vă va oferi cea mai mare, mai gros, mai satisfacatoare plăcere rod ai imaginat vreodata! 4. 100% a proteja pravicy , vom scrie "jucărie" pe ambalaj .Vă rugăm să fiți siguri să-l cumpere .

5.Colet pierdut 100% de restituire , Dacă produsul avea orice qualiity problema , doar trimite-ne o imagine sau o fotografie , după ce a confirmat vom aranja rambursare sau retrimite .

6.Pot fi folosite cu lubrifiant,produsul este personale produs , vă Rugăm să nu se amestece cu ceilalti,

Q: Pot schimba comanda info?Cum ar fi adrese de primire sau produs achiziționat?

A: Pentru informatii nu poate fi schimbat după ce a fost plasat.Vă rugăm anulați comanda și puneți unul nou, dacă scopul de informatii este incorectă.În caz contrar, coletul va fi livrat în conformitate cu ordinea inițială info.

Q: de Ce nu-mi scopul de a fi expediate din China?

O: Dacă nu există alte informații de urmărire după 10 zile.Acesta este cel mai probabil cauza pentru transport intern problema.Pentru asistență suplimentară, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Q: de Ce este coletul meu încă "livrarea"?

O: transport Internațional poate fi consumatoare de timp și răbdarea ta este de apreciat.Vă rugăm să fiți siguri dacă vedeți nici o actualizare despre coletul.Vom folosi Spatiicomerciale-arad.ro metode de transport care poate dura de la 15 la 60 de zile.Pentru asistență suplimentară, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Î: de Ce primesc un produs diferit?

A: vă Rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți direct pentru mai mult sprijin.

Î: de Ce primesc doar 1 element în timp ce mai multe au fost achiziționate, în primul rând?

O: O comandă poate fi expediate prin mai multe colete cu fiecare dintre ele un număr unic de urmărire.Vă rog să le urmăriți în funcție de specificul numărul de urmărire(s).Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți direct pentru mai mult sprijin.

Q: am dat click pe "Confirma Bunurile Primite" înainte coletul este primit.Ce ar trebui să fac?

O: nu vă faceți griji dacă ați făcut clic accidental.Coletul este expediat cât mai curând posibil oricum.Pur și simplu urmați numărul de urmărire pentru actualizare.O revizuire de 5 stele este mult mai apreciat la primirea coletului.

Q: Ce ar trebui să fac în cazul în care comanda este închis?

A: vă Rugăm să plasați o comandă nouă cu un cont securizat și metoda de plată.

Q: Ce se întâmplă dacă produsul nu poate fi folosit?

A: vă Rugăm să asigurați-vă că produsul este utilizat în mod corespunzător în conformitate cu manualul de utilizare.Pentru asistență suplimentară, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți direct.

Q: eu nu mi-am primit coletul, dar încă arată "livrat" pe ordinea pagina de detalii.Ce ar trebui să fac?

A: vă Rugăm să verificați cu furnizorul dvs. local de post prima pentru pachetul de informatii.Pentru asistență suplimentară, vă rugăm să contactați sprijinul nostru pentru clienți.

Q: de Ce este coletul meu s-a întors?

O: pentru Că primirea adresa sau numărul de telefon fiind incorecte sau companie de logistica nu poate livra la adresa ta.Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți direct dacă problema persistă.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating