Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Tuya WiFi Încălzire prin Pardoseală Termostat Inteligent Controler de Temperatura pentru Apa/Gaz Cazan de Muncă cu Alexa Google Home Buton Rotativ

4.67
- 3 Recenzii Ale Clienților

135.31lei 211.44lei

Sku: s124046
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : tuya american termostat, allomn alexa, termostat cu fir wifi, castron tuya, cazul ne smart, tuya controler de temperatura, nedefinit pantaloni, tuya smart home controller, ant smart board, tv smart viata
  • Categorie: Îmbunătățire Acasă

Detalii Produs

  • termostat inteligent: Wireless-Termostat De Cameră
  • Tuya termostat: termostat wireless
  • Gradul de protecție: IP20, Anti-inflamabile PC
  • Temperatura mediului ambiant: -5~50 ' C
  • termostatul inteligent wifi: Termostato caldaia wifi
  • Certificare: CE
  • Numărul De Model: TR8B
  • Origine: China Continentală
  • Putere: AC230V±10% 50-60HZ
  • Nume De Brand: VANCOO
  • Consumul De Energie: 1w MAX (3W max cu wifi)
  • Temp.gama de setare: 5-95 C MAX 35-95 ' C reglabile
  • termostat wifi: Termostat Wifi
  • Electrocasnice: cazan pe gaz cu termostat
  • Etaj gamă limitată: 5-60 C setarea din fabrică 35°
  • wifi încălzire termostat: Termostat 220v controler de temperatura

Descriere produs

Livrarea este super rapid, mărfurile sunt livrate rapid la mâinile tale, și vânzătorii de produse similare sunt în primul rând în termeni de viteza de livrare! ! !

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare:AC100~240V;50~60Hz

Consumul de putere:1W Max (Wi-Fi 3W Max)

Temp.gama de setare de: 5~95℃

Etaj gamă limitată de: 5~47℃

On/off abatere de: 0.5~10 ° c, setarea din Fabrică ±1℃

Temperatura mediului ambiant de: -5~50℃

Nivel de protecție de: IP20

Shell material: Anti-Inflamabile PC

NOTĂ:

1. "Nu wi-fi" produsul nu trebuie funcția WIFI, nu poate fi controlat prin Telefon.

2. Electric de Încălzire prin Pardoseală Termostat include senzor Extern,Încălzire prin Pardoseală cu Apă Termostat nu include senzor Extern !

Rezumat Produs:

TR8B seria termostat cu ecran tactil termostat.

Se aplică la temperatura de control industriale,comerciale și domestice cameră,și începe de control încălzire applicance,mai ales folosit in pardoseala - sisteme de încălzire.

Principalele Funcții și Caracteristici:

1. Ecran mare de afișare și butonul tactil

2. De putere-off funcția de memorie

3. Date în timp Real salva funcție: nu Există nici o nevoie să vă faceți griji despre puterea eșec acasă.După ce sursa de alimentare este restaurat, termostatul va reveni la modul înainte de pană de curent, și nu este nevoie pentru a seta temperatura din nou.

4. 5+2 sau 6+1sau 7days șase perioade program : termostatul acceptă diferite de setare a temperaturii în mod corespunzător cu 6 timp-moduri de zi cu zi.Temperatura necesară pentru diferite perioade de timp din fiecare zi într-o săptămână poate fi setat în prealabil.

5. Anti-îngheț funcția : antigel funcție poate fi stabilit în avans.Când temperatura camerei este prea scăzută, termostatul va regla temperatura în casă să nu fie mai mică decât o anumită valoare pentru a se asigura că casa nu va fi deteriorat din cauza temperaturilor scăzute.

6. 3 moduri de senzori pot fi setarea

7. Selectabile 80mmx80mm Europene ascunse box.

8. Cu funcția de blocare pentru copii: Tastatura funcție de blocare este proiectat pentru a preveni copiii de operare din greșeală.După ce copilul funcția de blocare este setat, indiferent de modul în care copiii atingeți ecranul termostatului, setările termostatului nu se va schimba.

[Ecran LCD mare]: ecran tactil Mare ecran LCD cu iluminare din spate,ușor de citit. [WIFI remote control]: puteți monitoriza și controla apă temperatura pardoselii la casa ta prin intermediul APP oricând, oriunde. [Voce controlată de termostat]: Utiliza comenzi vocale simple pentru a controla termostatul atunci când mâinile tale sunt libere. [5+2 Zile,6 perioade programabile]: Complet personalizabil în funcție de preferințele dvs. specifice.De economisire a consumului de energie, mai degrabă decât pierdem încălzire. [Temperatură histerezis] :0.5 ℃ Noastre(Mai clar și frumos) și altele:

Despre Transport

1. Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metoda de expediere pentru ordine, pentru transportul gratuit, ne va livra prin Spatiicomerciale-arad.ro Standard de Transport maritim.Vă rugăm să plătească pentru comanda dumneavoastră cât mai curând posibil.

2. Vă rugăm să confirmați adresa Corectă.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.

3. Va vom trimite produsele în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata dvs., pentru OEM produs, vă vom trimite în termen de 7 zile lucrătoare.

4. Pentru preț mai mare de comenzi, este recomandat să alegeți Expres Internațional, cum ar fi DHL, UPS, FEDEX, TNT sau EMS.

Nu suntem un întoarcerea necondiționată magazin, nu se accepta returnarea produselor care, din cauza aspectul, diferenta de culoare, sau alte non motive de calitate.Dacă produsul are probleme de calitate, după ce receivet produsele comandate în termen de 15 zile, puteți contacta direct cu noi înainte de un feedback negativ.Va vom returna pentru tine sau pentru a retrimite un nou unul la tine imediat!

Produs

3 Review pentru acest produs
  • img
    Adoyall3a3 - 2022-09-20
    4

    Livrare venit mai târziu decât a promis, în weekend-ul de instalare. Atunci când instalarea frumos cu L și N, a nu se confunda. Acest model nu ia din prima, dar sper că nu vor fi probleme. Contact uscat pe cazanul K1 și K2

  • img
    Twrogers - 2022-10-28
    5

    Cutii venit cracare, un pic rupt, dar în interior totul este bine

  • img
    Olgeca911 - 2023-01-07
    5

    Nu-i rău termostat, se descurcă cu sarcina sa! Conectat la boiler electric proterm scat 6 mp. Reacționează foarte bine la schimbările de temperatură în cameră, nici măcar nu a fost nelipsit de la primul moment (ia în considerare acest fapt atunci când instalați un termostat). Citirile de temperatură poate fi calibrat în setările aplicației sau termostatul in sine. În general bun lucru! Restul de momente va fi indicat de timpul de operare)))

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating