Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

DJ Rock Porc cu Muzică și Lumină 3 Efecte de Sunet Muzical de Dezvoltare de Învățare Jucării pentru copii pentru Copii Ziua de nastere

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

49.26lei 102.62lei

Sku: s124993
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : lampa de porc, margele de porc, papa porc, străin de porc, porc gunoi, modelul de porc, ansamblu de porc, măști de porc, porc brățară, porc să cânte
  • Categorie: Decor Acasă

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală

Descriere produs

DJ Rock Porc cu Muzică și Lumină 3 Efecte de Sunet Muzical de Dezvoltare de Învățare Jucării pentru copii pentru Copii Ziua de nastere

Puncte: 1、Dans Jucărie de Porc: purcel corpul leagăne cu muzica, ca într-o adevarata scena de DJ.Masina ruleaza înainte și înapoi, și va ajusta direcția atunci când se confruntă cu obstacole.Acesta este un fericit muzicale de porc.

2、Muzică și Lumină: Când muzica joacă, porcul va muta înregistrarea în mână în timp ce dansează.Înregistrările pot emite luminoase și lumini intermitente, și culorile de lumini diferite, se va schimba cu muzica.Un total de trei melodii, a jucat în mod repetat.

3、Sigur și Durabil: a Făcut de înaltă calitate în condiții de siguranță material ABS, care este durabil, în condiții de siguranță, anti-toamna, anti-coliziune și cu curbe netede se acoperă cu nici un obiect cu vârf ascuțit caracteristici, care nu va afecta copilul dumneavoastră mâini delicate.

4、Dezvoltarea Copilului: Aceasta este o jucărie muzicală distractiv pentru băieți și fete.Copiii vor fi încântați să interacționeze porci ,atunci când DJ-ul de porc se mișcă în jurul valorii de cu lumină și muzică.Muzical porc jucării poate îmbunătăți de concentrare a copiilor, coordonarea mana-ochi, și înțelegere prin muzică și de iluminat.

5、Mare Cadou:muzica de porc jucărie este o jucărie mare pentru 3-10 ani fete și băieți, un minunat cadou ideal pentru zile de naștere, Crăciun și alte sărbători.

Caracteristici:

1. Jucărie nostru porci sunt realizate din material ABS, care este sigur și prietenos cu pielea.

2. Jucărie de porc corpul legăna cu muzica, ca într-o adevarata scena de DJ.

3. Cand muzica suna, piggy dansat și a fluturat înregistrare în mână.

4. Masina este de conducere înainte și înapoi, cu o jucărie de porc, și va ajusta direcția atunci când se confruntă cu obstacole

Caietul de sarcini:

Produs dimensiune: 5" x 6" x 4"

Ambalare dimensiune: 5.5" x 6.3" x 4.3"

Material: ABS /componente electronice

Funcția: Echilibrul corpului, DJ cu mâinile, înainte și înapoi, iluminare superba

Alimentare: 3 baterii AA (nu sunt incluse)

Lista de pachete:

1 * dinamic porc DJ papusa.

NOTĂ:

1.Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2.Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating