Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Vis Prindere Pe Perete Vis Catchers Mare Macrame Dream Catcher Perete Alb Boho Dream Catcher Pentru Decor Acasă

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

60.64lei 121.28lei

Sku: s125464

Detalii Produs

  • Tema: Dragoste
  • Origine: China Continentală
  • Asamblare Necesare: NO
  • Material: Fibre Vegetale
  • Stil: europa

Descriere produs

Descriere:

Fabricat din bumbac de înaltă calitate frânghie și fier forjat, tradiționale țesute de mână măiestrie, este robust și lavabil pentru utilizare pe termen lung.Un vis catcher este o alegere excelentă pentru decoratiuni nunta, piscină interioară și în aer liber, sedinte foto, și pepinieră decoratiuni de perete.

Caietul de sarcini:

Nume: Mari Dream Catcher

Material: bumbac frânghie și fier

Dimensiune: așa cum se arată în imagine

Greutate: 290g

Lista de ambalare:

Dream Catcher*5

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Cele mai bune Urări】Coșmaruri ieși din găurile de Dreamcatcher, visele bune sunt prinși în plasă, și apoi glisați în jos ciucuri la persoană de dormit, astfel încât să puteți dormi dulce în fiecare noapte.

2.【Utilizate pe scară largă】Pentru a obține mai multă căldură și confort în camera ta, Macrame Vis Catchers sunt cele mai bune secțiune.Vis catchers sunt o alegere excelentă pentru decoratiuni nunta, piscină interioară și în aer liber, sedinte foto, și pepinieră decoratiuni de perete.Puteți, de asemenea, pune-l în camera de zi, dormitor, cameră de meditație, sau camera copilului.

3.【Materiale de înaltă calitate】Tesut tradițional cu tehnici manuale, talismanul viselor noastre decor de perete este fabricat din bumbac de înaltă calitate frânghie și fierărie, puternic, lavabil și rezistent.

4.【Se roage Pentru Noroc】Pentru a se ruga pentru pace și aduce noroc, Mare Vis Catchers reprezintă frumoase binecuvântări.Agata-l în cameră, Acesta va aduce mult noroc si vise.

5.【Cadou pentru Noroc】Unic și minunat, Dream Catchers reprezintă binecuvântări și mult noroc pentru tine, familia ta, copii, prieteni.Este un cadou minunat pentru orice varsta.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating