Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Odin Rășină Viking Statuie Barbar Viking Statuie Figurina Tyr Statuie Rășină de Artă pentru Interior Ornamente de Decor în aer liber

4
- 1 Recenzii Ale Clienților

28.53lei 44.54lei

Sku: s130164
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : viking statuie figurina, decor din rasina, păgân, viking statuie, athena, viking figura
  • Categorie: Decor Acasă

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Material: rășină

Descriere produs

Puncte:

1、Rezistente la coroziune: Fie de înaltă calitate, materiale de rășină, frâu aceste statui sunt rezistente la coroziune și culoarea ei nu va dispărea cu ușurință.

2、mai Mare măiestrie: Theseresin Nordici Viking statui au fost sculptate și forma ei este un om cu o suliță, care arata foarte nobil și roman.

3、Largă de aplicații: sculptura este foarte potrivit pentru tine de a utiliza pentru a decora gradini, piscine, curti, și fântâni, a da casa ta un sentiment de mister.

4、Unic de design: design de statuia este unic, acesta ne prezintă cu un singur ochi, cu o suliță, care a rătăcit în jurul valorii de lume, cu citarea lui warriors pentru zei, la asfințit.

5、cadou Minunat: ar fi o alegere bună pentru tine de a cumpăra acest Viking statuie pentru prietenii sau familiile care sunt interesați în Viking cultură și evul mediu.

Descriere:

Rășină Viking statuia este fabricat de înaltă calitate, materiale de rășină, este într-o structură compactă și anti-coroziune, le puteți folosi pentru un timp foarte lung, dacă sunt păstrate bine.Textura lor este complicat, dar nu a fost bine sculptate, rafinat meserii de a face se pare mai real si ochi-de capturare, le puteți folosi pentru a decora casa sau gradina, curte, piscine, fantani, și pridvor, este, de asemenea, aplicabile pentru tine de a le trimite ca un cadou pentru cei care sunt iubitori de Viking cultură sau evul mediu.

Caietul de sarcini:

Nume: Odin, Thor, Tyr Ulfhednar Nordici Păgâne

Material: Rasina

Dimensiune: 4 x 1.4 cm

Lista de ambalare:

1 x Odin, Thor, Tyr Ulfhednar nord păgâne ornament

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Dipak Khandelwal - 2022-10-25
    4

    Estimat de livrare la timp. Recomand

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating