Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

De protecție Caz Acoperire Pentru JBL Clip 4 BluetoothWireless Difuzor Accesorii Silicon Anti-zero, Shockproof Protector Pentru Clip4

3
- 2 Recenzii Ale Clienților

17.76lei 39.43lei

Sku: s132906
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : jbl caz, difuzor caz, difuzor capacul suportului, jbl clip 4 verde care transportă caz, Accesorii
  • Categorie: Portable Audio & Video

Detalii Produs

  • Material: Gel de siliciu
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Difuzor Cazuri
  • Numărul De Model: Silicon de Protecție Caz Pentru JBL Clip 4 Difuzor Bluetooth

Descriere produs

De protecție Caz Acoperire Pentru JBL Clip 4 BluetoothWireless Difuzor Accesorii Silicon Anti-zero, Shockproof Protector Pentru Clip4

Descriere:

1. Anti-zero și de Protecție: Acest caz de protecție este special conceput pentru JBL CLIP 4, și poate dispozitivul de la zgârieturi, urme de lovituri, lovituri și picături.

2. Premium Material: carcasa este făcută din top-nivel organic eco-friendly material silicon, concepute științific, și este proiectat cu armat amortizare unghiuri, astfel încât caz poate absorbi vibrațiile în cea mai mare măsură, și oferă protecție la impact lateral, reducerea vibrațiilor cauzate de picături accidentale.

3. Ușor de Curățat: Acest caz este non-alunecare pentru a oferi o mai bună aderență.Este ușor pentru a elimina, șterge doar cu o cârpă umedă pentru a îndepărta praful și murdăria atunci când este necesar.

4. Protecție completă: De înaltă precizie caz de protecție pentru JBL CLIP 4 este proiectat cu marginea folie de design, astfel încât caz, poate proteja pe deplin difuzor pentru JBL CLIP 4.

5. Practic Vorbitor Accesoriu: Utilizați acest capac de protecție pentru a oferi adăugat suport pentru partea de jos a difuzorului pentru JBL CLIP 4. Difuzor pentru JBL CLIP 4 caracteristici runda partea de jos.Acest caz ajută speaker stand pentru a oferi o calitate excelentă a sunetului.

Caietul de sarcini:

Culoare: negru, roșu, albastru, gri, portocaliu, verde, galben

Material: Silicon

Potrivit pentru: pentru JBL CLIP 4

Lista De Ambalare:

Silicon De Caz*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Momsforprozac - 2022-08-29
    1

    Completați con, e o fraudă. Eu nu recomand asta. Vânzătorul nu ajuta cu nimic sau să dea informații de la un q scopul este plătit de transport. Dezamăgire completă

  • img
    Raulmeireles3 - 2022-12-27
    5

    Acest caz este uimitor, arata cool și de bună calitate.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating