Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Pentru Tesla RGB LED Lumini Becuri Kit Atmosfera Lampa Proiector Portbagaj Lampa Cu Masina Control de la Distanță Interior pentru Tesla Model Y 3 X S

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

42.88lei 71.45lei

Sku: s133580
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : lumini cu led-uri becuri kit atmosfera
  • Categorie: Lumini Auto

Detalii Produs

  • Tip De Element: Atmosfera Lampa
  • Certificare: CE
  • Caracteristici Speciale: pentru Tesla
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Această ambianță lampa este cel mai recent produs nostru.Acesta poate fi schimbat în mai multe culori.Trebuie doar să cumpere o lampă pentru a schimba în roșu, albastru, alb, violet, verde, galben, și așa mai departe.

Toate luminile pot fi controlate printr-un controler de la distanță.Schimba culoarea de toate atmosfera luminile de pe masina cu un singur buton.Satisface modificarea are nevoie.

Despre acest articol

★ 【COMPATIBILITATE】Personalizate pentru Tesla Model 3, Tesla Model X și Tesla Model S Model Y(Portbagaj Lumina si Fata de Lumina & Puddle Light & picioarelor, Lumini & torpedou lumina).Înlocuitor Direct de la fabrica de lumină slabă.

★ 【PLUG-and-PLAY】pur și Simplu utilizați indiscreti instrument pentru a ieși din fabrică lumină și înlocuiți-o fabrică de lumină cu LED pentru lumini de Interior la asamblare.

★ 【Nu-COADĂ LUMINI LED-uri de DESIGN】Nici cablu Coadă pe spate, nu este nevoie pentru a umple de fire încurcate înapoi în deschidere.

★ 【ULTRA-LUMINOS de LUMINĂ KIT】Folosind ultra-luminos LED chips-uri cu iluminat luminoase de ieșire și consum redus de energie.Personalizate circuite pentru a asigura o viață mai lungă, furnizarea de convenabil de iluminare pe timp de noapte sau în locuri întunecate.

Notă:

Dragi prieteni, dacă ați cumpărat 3pcs, 5pcs, 6pcs, 7pcs, 9pcs, 11pcs, 13pcs stiluri, vă va fi dat o pârghie.Cumpara 1buc, 2 buc nu va da Indiscreti Instrument.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Veka4ka Ru - 2022-12-04
    5

    bun,în valoare de cumpărare!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating