Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Kit de broderie mozaic Mână cont de cusut, instrumente de Desen Quilting conducător Acrilice Sashiko design mucegai Șablon

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

28.53lei

Sku: s135202
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : sashiko centura, unghii template de tipul logo-ul de brand, bazin tesatura broderie, honkon masina de cusut, multe kit acril, broderie sashiko h8lo, fengshui conducători, fir de mătase pentru bărbați, nail art model sakura, mozaic de cusut tesatura fata
  • Categorie: Ac Arte & Meserii

Detalii Produs

  • Tip: Conducător
  • Dimensiune: 11*11cm
  • Utilizarea: Broderie
  • Material: Acril
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

2 metode pentru transferul sashiko modele pe tesatura, dintre care prima este cap și umeri de mai sus de restul.Încercați-l, veți vedea.

Indiferent de ceea ce ambarcațiunile de dumneavoastră, există întotdeauna pregătirea și obținerea de acest drept poate face o astfel de diferență să te bucuri de restul proiect și care au iesit bine.Am fost sensul de a obține aceste informații de pe acest site de ceva timp.Când am întâlnit prima dată sashiko împletit mi-a plăcut ce, dar problema transferul de design pe albastru închis tesatura aproape ma făcut să renunț la ea!

Direcții-am găsit atunci s-au ridicat la de fapt, grafică și desen de design pe tesatura direct, folosind o riglă și creion creta.Nu doar că a fost dureros, nu distracție, proiectarea frecat departe înainte de coasere a fost făcut.Apoi de fier distanță alb pixuri părea o soluție, dar eu încă nu a putut suporta grafice parte.

Metoda 1

Începe cu sashiko design, o cerneală permanentă fine pix, un alb pană fuzibile de interfațare (pellon) (non-țesute este cel mai bun), bandă și o riglă.

Banda de la model la masa ta.Banda de interfațare lipici parte (partea aspră) în jos peste model.Banda-l la masă.Folosind rigla și creionul urmări design pe interfațare.

Acum pune de interfațare, lipici partea de jos, pe partea din spate a tesatura și utilizarea unui mediu de căldură de fier, fuse interfațare la tesatura. (Lipici incalzeste, se topește și siguranțele de interfațare cu tesatura) Începe în mijlocul dumneavoastră de proiectare și de fier ușor spre margini.Am ridicat și mi-a dat fier, mai degrabă decât de alunecare.Acest lucru ajută la menținerea interfațare la scoaterea din forma.

Acum design-ul este în siguranță pe tesatura.Nu va frecati ca cusăturii, acesta va rămâne ușor pentru a vedea, și se va stabiliza materialul un pic, fără a schimba cum se simte.Te va lăsa interfațare pe tesatura atunci când ați terminat, nu este nevoie să-l eliminați, acesta va fi acoperit în proiect terminat.

Încă un detaliu: va fi împletit la SPATE din tesatura.Încercați să-l înainte de a vă de acord cu tine că nu poți face asta.De fapt e la fel de ușor pentru a coase acest fel plus ca ai control mai bun atunci când sunt de cotitură colțuri și trecerea peste spatii deschise.Amintiți-vă pentru a face cusături lungi pe partea tho!

Metoda 2.

Bine, daca nu-ti place metoda 1 pentru un motiv oarecare nu-mi pot imagina (sau pentru că ești împletit pe o îmbrăcăminte finit și nu se poate pune interfațare pe spate) cred că cel mai bun metodă pentru transferul de proiectare în acest caz ar fi de a folosi alb cusut de carbon.Pune-l pe tesatura, ceară partea de jos.Poziția de model peste ea și o urmă de-a lungul linii de design.Verifica la început pentru a asigurați-vă de carbon se afișează pe site-tesatura ca ai urme.

Această metodă este rapidă și de bună pentru zona de mic, dar freacă departe dacă sunteți de cusut o zonă de mare.

Aspectul dimensiunii de cofraje:11*11cm Model dimensiune:9*9cm

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating