Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

6 În 1 De Silicon Cutelor Linie Kit De Sprancene Modele De Machiaj Fard De Pleoape Stencil Dermatograf Cut Crease Kit De Make Up Femeie Ochii Aplicator

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

10.20lei 12.75lei

Sku: s135628
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : machiaj ochi aplicator de silicon, machiaj fard de ochi cu aplicator, fard de pleoape stamp tool, fard de pleoape scuturi, spranceana timbru
  • Categorie: Frumusețe & Sănătate

Detalii Produs

  • Numărul De Model: fard de pleoape stencil
  • Tip De Element: Spranceana Șabloane
  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală
  • Numărul de Bucăți: COMBO

Descriere produs

Caracteristici:

1.De Brand Nou și de Înaltă calitate.

2.Un revolutionara cosmetice instrument pentru a ajuta toate machiaj entuziaști crea perfect tăiat cutelor.Fiecare Kit vine cu trei seturi de personalizat si reutilizabile din silicon cutelor forme pentru fiecare forma de ochi și fard de stil.

3.Pentru cei care iubesc machiaj, dar nu poate fi calificat make-up artisti, este posibil să dureze câteva încercări de a încerca diferite forme, pensule, culori și pentru a găsi aspectul care lucreaza pentru tine.

4.Instrumentul vine cu trei lavabile si reutilizabile accesorii pentru a crea o cu ochi de căprioară, migdale, și aripa efect.

5.Acest Kit a fost creat cu toate formele de ochi, și stilurile dorite în minte.Indiferent de forma ochilor, stilul dorit, sau de nivelul de calificare toată lumea ar putea fi perfect tăiat cutelor.

6.Ne dorim ca toți iubitorii de frumos, de orice nivel de calificare, pentru a fi capabil de a sări peste intimidant tehnici pentru dezvoltarea perfect tăiat cutelor și a obține un aspect profesional, de fiecare dată, într-un minut.

Cum Să Utilizați:

Pasul 1: Alegeți forma cutelor, apoi alege partea corespunzătoare pentru dreapta sau stânga ochi.Introduceți distanțierul în mâner.

Pasul 2: Țineți Cutelor Bucată ușor împotriva desemnat ochi, plasându-se pe cutelor.Începe cu cele mai întunecate culoare din paleta și se aplică-l peste marginea Cutelor Bucată, după cum doriți.

Pro sfat: Foloseste o pensula subtire pe parcursul acestui pas pentru a ajuta la realizarea unui aspect mai definit.Apoi fardurile de pleoape ar trebui să obține treptat mai ușoare și perii ar trebui să obține treptat mai mare și mai pufoase ca ai amestec.

Pasul 3: Odată ce ați terminat crearea cutelor, scoateți Cutelor Bucată pentru a descoperi râvnit cut crease.Odată cutelor se face, adauga culoare pe pleoapa.

Pachetul Inclusiv:

6 În 1 Cutelor Linie Kit

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating