Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Universal Auto Condensator Net De Protecție Anti Insecte Pentru A Preveni Colmatarea Masina Net Bariera De Aer Radiator Auto Rezervor De Apă De Protecție Net

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

19.69lei 28.10lei

Sku: s136635
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : scaun auto acoperi, Ecran, ușa de la mașină barieră de apă, ecran fereastra de înlocuire kit, masina rezonator
  • Categorie: Părți Exterioare

Detalii Produs

  • Tip De Material: de înaltă densitate ochiurilor de plasă din poliester
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristici Speciale: protecția net
  • Plasarea pe Vehicul: FATA

Descriere produs

Puncte:

1、de Înaltă Densitate: Aceasta este o mare densitate Masina Net Barieră, care poate fi pliat pentru depozitare, economisi spațiu, și poate preveni eficient tantarii de la intrarea în mașină rezervor de apă.

2、Design Universal: de Înaltă densitate Masina Net Barieră, potrivit pentru aproape toate masinile, Suv-uri și camioane.Nu este ușor să rănești mașină, și nu afectează închiderea capacul masina.

3、Funcția de Protecție: Ochiurilor de Plasă este de înaltă densitate, poate preveni invazia de viermi, frunze, mâțișori, și sedimente, și poate proteja în mod eficient auto radiator aer rezervor de apă.

4. Easy pentru a Instala: Acest Ecran Ușa de Plasă include magic cârlige și autocolante în interior, care sunt ușor de instalat și de a elimina.Funcționează cu aproape toate masinile, Suv-uri și camioane.

5、de Înaltă Calitate Material: Fabricat din material de înaltă calitate, care este de înaltă densitate, durabil, și nu este ușor de a sparge.Ochiurilor de Plasă poate proteja în mod eficient auto radiator aer rezervor de apă.

Descriere:

Masina net barieră buna ABS, pp, durabil și nu este ușor de a sparge, de înaltă densitate, usor de instalat, poate proteja în mod eficient auto radiator aer rezervor de apă, și potrivite pentru aproape toate masinile.

Caietul de sarcini:

Nume: masina de apă rezervor de protecție net

Culoare: negru, alb

Dimensiune: 110*80cm/43.3*31.4 în

Material: de înaltă densitate ochiurilor de plasă din poliester

Funcția principală: anti-corp străin filtrare

Lista De Ambalare:

Plasă De Protecție*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating