Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

AIYIMA TPA3116 Subwoofer Amplificator de Bord TPA3116D2 Audio Amplificatoare de 100W Bass Ieșire DC12-24V

5
- 3 Recenzii Ale Clienților

74.00lei 105.74lei

Sku: s137321
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : miniatura amplificator de putere, pc tpa3116d2, prize tub amplificator, național de chitara electrica, subwoofer kit amplificator, amplificator advace, nedefinit pantaloni, andriod auto multimedia player, clasa d amplificator 4x, noi tpa3116
  • Categorie: Electronice De Larg Consum

Detalii Produs

  • Putere: 100w
  • Origine: China Continentală
  • Certificare: CE
  • Putere Maximă Per Canal: 100w
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: tpa3116
  • Tip: Acasă Amplificator
  • Caracteristică: subwoofer amplificator
  • Nume De Brand: Aiyima
  • Canale: 1

Descriere produs

Descriere produs:

1. Acesta este un bass amplificator de putere de bord cu preamplificator, bass crossover, bass si potențiometru de volum de control.Este pentru profesionisti care au deja 2.0 amplificatoare, si DIY combinație este utilizat pentru 2.1 amplificatoare.

2. Ea se bazează pe TI TPA3116D2 de înaltă performanță digital, amplificator de putere cip.

3. Utilizați sursa de alimentare DC 12-24V alimentare, de larg tensiunea de lucru, proiectare de economisire a energiei, eficiență de până la 90%.Suporta pana la 100W (Bass) bass canal de ieșire.

4. Puteți utiliza o performanță bună putere de comutare adaptor notebook comutare de alimentare, sau rectificat și se filtrează transformator de alimentare, puteți utiliza, de asemenea, o baterie reîncărcabilă sursă sau sursă de alimentare auto, etc...

5. Boot protecție anti-șoc design, nu există nici POP, popping la pornire, vă rugăm să acorde o atenție la cerințele ridicate. 6. Placa este un terminat care a fost sudat și testate.Conectați difuzorul în funcție de imagine, și de intrare cu intrare audio si putere.Parametri Tehnici:

Consiliul Dimensiune: 55 X 83 X 29mm (cu excepția proeminență a potențiometrului 15mm)

De operare gama de tensiune: DC12-24V (curent 2-3A sau mai mult, dacă puterea este mai mare, este recomandat să fie de 19 24V4A sau mai mult )

Răspuns în frecvență gama: Intrare: 20Hz-20KHz

Iesire: 20Hz-180Hz

Audio sensibilitate intrare: 500mV

Subwoofer impedanta: 2-8 ohmi Notă: 1. Putere de ieșire și tensiunea de alimentare, difuzor impedanță, și sursa audio de intrare de dimensiune.De obicei, tensiunea de alimentare este mai mare și susținută de puterea de ieșire va fi mai mare. 2. Boxe cu diferite impedanțele pot sprijini diferite puteri de ieșire.De obicei, puterea de vorbitori este mai mic și mai ușor de realizat.Metoda de cablare (important): Instrucțiuni pentru verificarea pagină web înainte de utilizare >> 2. Conectați cablul difuzorului >> 3. Conectarea audio de intrare de cablu >> 4. Confirma cabluri este corectă, și în cele din urmă plug în putere!Pentru a schimba cablajul sau muta bord, trebuie să scoateți putere înainte de operare.Utilizarea incorectă, scurt-circuit între îmbinărilor sudate, sau scurt-circuit între părți poate provoca daune cip.

Precauții pentru utilizare (important):

Despre selecție alimentare: 1. Placa este alimentat de la sursa de alimentare DC, cu pozitive și negative conexiune inversă protecție, pozitive și negative în legătură și nici o putere. 2. Sursa de alimentare nu este permis să fie conectat la difuzor interfață de ieșire incorect, ceea ce va provoca daune la amplificator de putere cip. 3. La tensiunea maximă de lucru este de 25V (Notă: nu utilizați mai mult de 25V atunci când se utilizează). 4. Placa este alimentat de la sursa de alimentare DC.Vă rugăm să folosiți o buna sursa de alimentare DC.Dacă sursa de alimentare de performanță este slabă, nu poate fi zumzet sau sunet curent...mai Ales pentru comutare de alimentare, vă rugăm să încercați să utilizați pinul de împământare 3 , similar cu un laptop 3-pin AC plug.Notă: uz Casnic de curent ALTERNATIV benzi trebuie să fie pedepsită.Dacă acestea nu sunt întemeiate, unii alimentare cu comutare poate fi curentă de sunete. ! 5. Dacă utilizați obișnuit AC transformator de alimentare, trebuie să adăugați rectificare și de filtrare înainte de a vă puteți conecta și de a folosi. (Notă: nu tensiune după rectificare, nu ar trebui să fie mai mare decât 25V).

Tensiune de alimentare / curent și vorbitor de selecție: 1. Putere de alimentare 12V/2-3A sau mai sus, woofer cu 5-8 cm sau mai mult de 3-4 ohmi/25-45W; 2. De alimentare 19V/3-4A sau mai sus, woofer cu 5-10 centimetri sau mai mult de 3-4 ohmi / 40-80W; 3. Alimentare 22-24V/4A sau mai sus, woofer cu 6-10 cm sau mai mult de 3-4 ohmi / 80-120W. [Sugestie: Acestea sunt doar un parametru de bază, care este numai pentru referință.Efectul real este legat de difuzor de propria natură și de coordonare a vorbitorului.De exemplu, sunetul de putere de 8 ohmi va fi mai mică de 4 ohmi. 4. Dacă cerințele de putere sunt deosebit de mari, se recomandă ca alimentarea cu energie să fie de 20-24V/4-5A sau mai mult.Dacă sursa de alimentare de curent nu este suficient, sursa de alimentare va fi insuficientă după volumul este pornit, și la sursa de alimentare de lumină poate schimba sau sunetul nu poate fi normal. 5. Ca DIY woofer utilizarea în paralel, acest consiliu bass canal suporta rezistență scăzută difuzor, 2 8 ohmi paralel = 4 ohmi; 2 6 ohmi în paralel = 3 ohmi.Notă: în Paralel este "+" de cele două boxe conectat la "+", "-" la "-" nu ridica greșit!

Difuzor cabluri de ieșire: difuzor de ieșire "+" sau "-" sunt independent, nu comune de ieșire, și nu pot fi conectate la fiecare alte.Este, de asemenea, nu este posibil să se conecteze la sursa de alimentare "+" sau "-".Eroarea poate fi anormale sau de a provoca daune la amplificator chip.Despre audio de intrare cabluri: 1. Vă rugăm să folosiți o ecranat tip de cablu pentru a reduce zgomotul și de curent cauzate de intrare conexiune. 2. Dacă există un circuit deschis sau un scurtcircuit între fire, aceasta va provoca zgomot sau sunet curent, iar canalul nu are nici un sunet. 3. Nu așezați placa direct pe suprafața de metal sau pe conductoare obiect, sau pe ud obiect, care pot provoca scurt-circuit sau curent indus de sunet...Despre sursa audio de intrare: calitatea sunetului și calitatea sursei de intrare sunt importante.Este recomandat să utilizați plin de intrare de frecvență.Dacă utilizați un telefon mobil obișnuit pentru intrare audio, în plus față de audio tensiunea de ieșire este mai mic, calitatea sunetului poate fi mai rău, mai ales subwoofer-ul, care este din cauza caracteristicilor telefonului în sine.Dacă cerințele sunt deosebit de ridicate, în scopul de a îmbunătăți calitatea sunetului, este recomandat pentru a conecta sursa de sunet dispozitive cu sunet de bună calitate, cum ar fi: redare CD, iPhone-ul sau placa de sunet calculator echipamente, etc. Sursa de sunet dispozitive cu o mai bună calitate a sunetului sunt conectate.Despre efecte sonore: 1. Calitatea sunetului este legat de calitatea sursei de intrare și, de asemenea, la performanța de vorbitor în sine.Bass-ul trebuie să fie susținută de o unitate difuzor.Mai ales subwoofer parte, cum ar fi woofer și cabinetul cu nici un bas bun de performanță, nu pot face rezultate foarte bune. 2. Woofer pretul este de înaltă și joasă, basul este, de asemenea, mari sau mici.Dacă puterea de vorbitor în sine este prea mic sau performanța basului de vorbitor în sine este slabă, aceasta va afecta efectul de bas.Sau după volumul este pornit, sunetul poate fi anormal. [Notă: Dacă woofer-ul este de 4 inch, pe care doriți să realizeze 6-inch efect; sau 6-inch este de a realiza 8 inch bass efect, nu poate fi făcută dacă performanța basului de difuzor este extrem de mare] Pachet incluse: 1 BUC TPA3116 Subwoofer Bord + 3P 1 buc Cablu

Produs

3 Review pentru acest produs
  • img
    Belodedov M - 2022-12-23
    5

    Bunurile au fost livrate. Ambalate perfect, toate incluse. N-am verificat încă. Multumesc la vânzător.

  • img
    Vadim 1304 - 2022-09-26
    5

    Amplificator de lucru, de livrare 3 săptămâni. Aș dori să se uite la circuitul de preamplificator cu un filtru low-pass. În ea, intrare condensatorii par a fi din ceramică, care este mai bine pentru a înlocui cu filmul pentru o mai bună calitate a sunetului. Oricine poate avea un circuit de acest amplificator?.

  • img
    Liljaparandijj - 2022-09-20
    5

    SUper

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating