Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Saltea De Ridicare Saltea Ergonomică Pană Liftul Pat Saltea Saltea Lift Instrument Atenua Dureri De Spate Mișcă Patul Ajuta

5
- 2 Recenzii Ale Clienților

14.45lei 18.51lei

Sku: s145926

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: JaneDream

Descriere produs

Caracteristici: înclinați pană design separă și ridică salteaua 4"-5", cum alunecă în, reducerea corp strain suportate cu poftă de mâncare și de ridicare de mișcare pe fiecare colț de saltea.Se ridică de pe saltea ca aluneca în și deține o saltea într-o poziție ridicată, eliminarea repetată de ridicare, în timp ce face în pat.Acesta vă permite să rapid tuck în sheeets, scoateți lenjerie de pat.Saltea de ridicare ameliorează gât și dureri de spate cu un design ergonomic, care fără efort, ridică salteaua și lăsând ambele mâini libere pentru a face patul.Cel mai la indemana instrument are toate înalțe.Mâner curbat permite utilizatorului pentru prindere de saltea de ridicare la o persoană fizică încheietura mâinii poziția providinggreater confort, putere și transfer de energie, permițându-vă să aderență la o gamă de poziții.Făcut de frecare, rezistent,durabil polipropilena, rezistent si durabil, se va asigura salteaua într-o poziție ridicată, reduce presiunea la nivelul coloanei vertebrale lombare și de a îmbunătăți starea ta de spirit.

Caietul de sarcini: Material: PET Dimensiuni: S: 25*9cm, L: 35.5*11.8 cm Culoare: Albastru Nota: vă Rugăm să permiteți un pic diferențe datorită măsurare manual.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!Pachetul Inclus: 1 buc x Saltea de Ridicare în Siguranță în Punga cu Bule.

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Oleg Oscar - 2022-12-05
    5

    Scopul prelucrate și livrate rapid! Produsul corespunde pe deplin descrierii! foarte convenabil! Vă sfătuiesc să cumpere bunuri!

  • img
    Mjg 0979 - 2022-12-04
    5

    A venit perfect! E ca in descriere. Ține de încredere. Eu sunt fericit cu achiziția.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating