Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

1pair Femei Fete Iarna Jumătate Degetul Mănuși de Laba de Pisică de Pluș Cald Mănuși de Cald Iarna Manusi fara Degete Manusi

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

4.68lei 10.91lei

Sku: s147526
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : mănuși de adolescenti cat, pluș mănuși de pisica, laba pisica full mănuși, laba pisica mănuși, slim încălzit mănuși, mănuși subțiri labe, mănuși de monștri copii, golov mănuși de iarnă, încălzit mănuși universale, jumătate mănuși de degete femei
  • Categorie: Îmbrăcăminte Accesorii

Detalii Produs

  • Mănuși Lungime: OPERA
  • Tip De Element: Mănuși & Manusi
  • Locul De Origine: China (Continentală)
  • Stil: Noutate
  • Nume De Brand: ipretty
  • Origine: China Continentală
  • Material: Poliester
  • Gen: Unisex
  • Model Tip: Solid
  • Numele Departamentului: Adult

Descriere produs

1pair Femei Fete Iarna Jumătate Degetul Mănuși de Laba de Pisică de Pluș Cald Mănuși de Cald Iarna Manusi fara Degete Manusi

Puncte: 1、Cald și Confortabil Material: Nostru degete artificiale de pluș mănuși sunt realizate din blană artificială și moi și căptușeală cald, moale si confortabil, cald și lumină să poarte, manoperă fin, cusaturi fine, culori luminoase, nu ușor de a deteriora, și ușor de curățat.

2、Unul Mărime se Potrivește cele Mai multe Persoane: dimensiunea faux blana de pluș mănuși cu un deget este de aproximativ: 18cm (lungime) * 13 cm (latime) * 1.5 cm (grosime) / 7.1 x 5.1 x 0.6 cm, o dimensiune adecvată se potrivește cele mai multe femei și fete mâinile, să ofere protecție și căldură pentru încheieturile, ușor de transportat și depozitat, și nu ocupă prea mult spațiu.

3、Degete Design: rochii de cald iarna jumătate-deget mănuși adopte un cadru intim degete design, permițându-vă pentru a opera cu ușurință telefoane mobile, text, dactilografiere, ecrane tactile, etc. în interior și în aer liber în timpul iernii, permițându-vă să se bucure de diverse activități în căldura; doar dreptul de elasticitate face aproape la mână, nu este ușor să slăbiți sau să cadă, și nu este ușor să lași vântul sufla în mâna ta.

4、Diversificate de Aplicatii: Aceste pisici drăguț laba rol mănuși sunt potrivite pentru diferite ocns în toamna și iarna, cum ar fi jocul de rol, scena spectacole, petreceri, Halloween și de Crăciun, în aer liber, drumeții, ciclism, alergare, etc.

5、Multi-culoare Opțional: Drăguț pisica cu gheare mănuși, diverse culori, pentru a satisface nevoile dvs. pentru a purta, de potrivire sau de înlocuire, puteți alege culoarea potrivită pentru a purta în funcție de propriile preferințe sau stilul de rochie.

Descriere:

Pisica noastră Laba Manusile sunt realizate din blană artificială și moi și căptușeală cald, moale și confortabil, cald și lumină pentru a purta.

Caietul de sarcini:

Material: tricot

Utilizarea clasificare: mănuși de zi cu zi

Aplicabile gen: feminin

Metoda de prelucrare: broderie

Funcție: să păstreze cald

Model: singură culoare, laba de pisică

Stil: mănuși deget și jumătate

Culoare: verde, rose, roșu, alb, negru, bej, gri, cafea neagra, cafea lumină, roz

Dimensiune: unul mărime

Dimensiune: aproximativ 18cm(lungime)*13 cm(latime)*1.5 cm(grosime)/ 7.1 x 5.1 x 0.6 cm

Greutate: o pereche de aproximativ 46 de grame

Lista De Ambalare:

1 Pereche de Mănuși (inclusiv conectarea coarda)

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Ohrana Szao - 2022-10-18
    5

    Mănușile sunt rece, moale, voi mai comanda)) nu comunica cu vanzatorul, nu a fost nevoie)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating