Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Noi de Înaltă Presiune Pistol de Apă furtun de gradina Spray duza pulverizator Pentru Apa cu jet de Spumă Oală de putere Masina de Instrument de Curățare

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

3.16lei 5.71lei

Sku: s148503

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Caracteristici:

1. De înaltă presiune de curățare:Echipat cu o duză de spray concentrat și alte mari și puternice jeturi de apă.Foarte potrivit pentru masina de spalat, murdar garduri din lemn, case în afara și mai mult.

2. Tub Standard-dedicat pentru toate standard ¾ "furtunuri de gradina si alte dimensiuni standard de 1" de sex feminin îmbinări filetate.

3. Potrivit pentru toate suprafețele: în condiții de Siguranță curat murdar suprafețe, inclusiv lemn, cărămizi, beton, vopsea, plastic, sticlă, etc. Nu coaja de vopsea sau lac din mașină.

4. Material: de Înaltă calitate braț-proiectat cu otel inoxidabil si materiale rezistente la coroziune.Industrial, alama articulațiilor și de înaltă calitate din aliaj de aluminiu se spală tije.

5. Compact și ușor de transportat: produsul este mic în dimensiuni, lumină în greutate, și ocupă puțin spațiu, astfel încât este ușor de a lua.

Descriere:

Această producție este pulverizator,Se elimină murdăria și mucegai din lemn, aluminiu, siding de vinil, fundatii de beton, cărămidă, piatră și mult mai mult.

Caietul de sarcini:

Dimensiune:17*14cm

Material: ABS+Aluminiu aliaj

Utilizare:Masina sau exterioare, se spală

Culoare:negru

Pachetul Inclus:

1 * pulverizator de Apă

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating