Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

6pcs/set Ureche Curat Ceara de Îndepărtare Earpick Bastoane de Cerumen Remover Chiuretă Alege Ureche de Curățare Ureche Demachiant Lingura de Îngrijire a Sănătății Earpick

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

6.05lei 10.58lei

Sku: s151204

Detalii Produs

  • Sursa De Alimentare: Nici unul
  • Nume De Brand: BOLUOYIN
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Ceara Ureche Elimina Kit
  • Dimensiune: 6PCS
  • Caracteristică: Ureche Curat Ceara De Îndepărtare Prea
  • Numărul de Bucăți: COMBO
  • Material: Din Oțel Inoxidabil

Descriere produs

Notă :vă Rugăm să verificați dimensiunea produsului cu atentie inainte de a cumpara produsul.Dacă tu crezi că dimensiunea produsului este prea mic, vă rugăm să nu-l cumpere, vă mulțumesc! !Nu ne dau clienți rău la va! ! !

6PCS Ureche Curat Ceara Instrument de Ștergere Earpick Bastoane de Cerumen Remover Chiuretă Alege Ureche de Curățare Ureche Demachiant Lingura de Îngrijire a Sănătății Earpick

De ÎNALTĂ CALITATE din OȚEL INOXIDABIL: urechea Noastră ponturi sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate.Ca urmare, acestea sunt durabile și anti-rugina.

PREMIUN de PROIECTARE: în Comparație cu tradiționale tampon de bumbac, care poate împinge ceara din ureche în ureche, nostru cerumen kit de îndepărtare a avea mai multe îmbunătățiri.Ureche alege în scoop în formă de pot elimina cerumen cu ușurință și în mod eficient.Ureche alege în design spirală poate scuti de mâncărime prin masarea urechii.

În condiții de SIGURANȚĂ :În scopul de a preveni orice zgarieturi sau irration la ureche, toate de urechea noastră ponturi au fost complet lustruit pentru a se asigura că toate suprafețele sunt netede.

UȘOR DE UTILIZAT ȘI CURAT: vă Rugăm să ne spălăm pe ureche ponturi bine cu apă și săpun înainte și după utilizarea.Și apoi, pleae, de asemenea, se sterilizează la ureche ponturi cu alcool.De asemenea, puteți curăța resturile cu o perie de curățare.

PORTABIL CUTIE de DEPOZITARE: urechea Noastră alege curățare set vine cu un portabil PU geantă.Puteți lua cu ușurință aceste cerumen kit de îndepărtare.Urechea noastră ceara elimina kit-ul este, de asemenea, un mare cadou pentru familie și prieteni.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating