Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

NOUL VERDE TRIBRACH & ADAPTOR W/OPTIC DE CENTRARE

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

257.15lei

Sku: s152216
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : adaptor de sex masculin aerograf, optic mare cadru din plastic, simplu ochelari optice, prism nikon statii totale, tip adaptor mimjec, nedefinit pantaloni, scrisori de tutorial ceasuri, spectrul prismă optică, nedefinit cosplay, adaptor prism
  • Categorie: Instrumente

Detalii Produs

  • Nume De Brand: LETER
  • Origine: China Continentală
  • Certificare: ce, Nici unul
  • UPC: Nu Se Aplică
  • Starea: noi

Descriere produs

NOUL VERDE TRIBRACH & ADAPTOR W/OPTIC DE CENTRARE SE POTRIVEȘTE STAȚIA TOTALĂ PRISME

Descriere

Caracteristici:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate

Culoare verde Tribrach și cu ADAPTOR optic de centrare

SE POTRIVEȘTE STAȚIA TOTALĂ ȘI PRISM

TRIBRACH GAMA 0,5 m–15m CU 3,5 X MĂRIRE.

Trei șuruburi de nivelare cu linia de centru

3-dinte forțat de centrare conexiune

Preturi avantajoase cu cele mai bune servicii

Packageincludes: 1buc x Verde tribrach fără optic de centrare+Verde tribrach cu Adaptor optic de centrare

Plata PayPal, vă Rugăm să efectuați plata cât mai curând posibil după cumpărare (nu mai târziu de 7 zile după licitație end).

Pentru mai multe elemente de cumpărare, vă rugăm să completați verificare numai după ce au câștigat toate elementele.

Pentru confortul dvs., reduceri de transport vor fi aplicate automat la finalizarea comenzii.

Politica De Transport Maritim 1. Ne va livra la Ali ADRESA în termen de 48 de ore de la primirea plata compensate.Noi nu sunt livrate pe week-end sau de sărbători legale.

2. Produs(e) va fi transportat la cumpărător, ali a verificat adresa.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa din ebay meci addressyou ne-ar dori să livreze.

3. Transport necesită aproximativ 8 la 18 zile lucrătoare,butsometimes merge la 25-30 de zile de zonă de la distanță.Care este depinde de thefreight în diferite țări.

4. De transport și taxa de manipulare includ discuții, ambalare, depozitare și costurile de distribuție.

5. Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face anorder din străinătate.Prețul nostru nu include taxele, TVA-ul, sau otherhidden taxe

6. Rețineți: Noi nu livra elementul Locale , Nigeria, Italia, Africa și o insulă de la distanță țări.

Politica De Returnare 1. Orice problemă cu element, sau notsatisfied cu acest articol, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după youreceived element.Rambursare disponibil numai în termen de 14 zile, după 14 zile,doar reparații.

2. Nu suntem responsabili pentru orice daune fizice sau deteriorarea este urmare a cumpărătorului abuz.Cumpărătorul este responsabil să plătească returnshipping taxă.Dacă elementul este defect, acesta poate fi schimbat, simplyreturn în termen de 2 săptămâni de la sosire, pentru o rambursare completă, mai puțin toate shippingand taxele de manipulare.Produsele trebuie returnate cu toate accesoriile șioriginală de pachete.În caz contrar, de înlocuire nu va fi făcut.Pentru allreturn produse clienții TREBUIE să ne contactați pentru returnarea adresa.

3. Taxă de retur este responsabilitatea cumpărătorului cauză schimb este un rezultat al greșeala noastră.Și toate NON-vânzător mistakereturns de rambursare sunt supuse la 20% și re-stocare taxă.Cumpărătorii payshipping taxe la costul lor de a returna produsele pentru schimb orrefund.Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri.Refundwill se face la primirea produsului returnat.

Feedback-ul 1. Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv,vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul.Muncim greu asigurați-vă că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT și de a rezolva orice problema pentru tine.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.

3. Prima noastră misiune este să vă asigurați că sunteți mulțumit cu fiecare din tranzacție.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări,feedback-ul negativ sau deschide orice litigiului.Atunci când vă confruntați cu anyproblem în tranzacție, vă rugăm să ne contactați prin intermediul Ebay MessageCenter, va vom raspunde în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.

Timp De Lucru 1. Timp de lucru: de luni până sâmbătă, nu includ duminică sau de sărbătorile legale.

2. Dacă aveți orice probleme, suntem dispuși să vă ajute.Pleasecontact-ne prin e-mail înainte de a părăsi orice feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune toreply e-mailurile în termen de 24 de ore în zilele de lucru.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Petematuszak - 2022-11-24
    5

    BIen

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating