Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Pop-up Titularul Cardului de Credit Aluminiu Numerar de IDENTITATE a Titularului Cardului RFID Blocking Subțire de Metal Portofel portofel Card de Caz Instrumente de Dropshipping

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

47.94lei 87.13lei

Sku: s152955
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : pop-up titularul cardului de credit, portofel pentru barbati, cutie de depozitare, magsafe portofel, geanta cu bani de faux din piele
  • Categorie: Casa De Depozitare & Organizare

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: isfriday

Descriere produs

Pop-up Titularul Cardului de Credit Aluminiu Numerar de IDENTITATE a Titularului Cardului RFID Blocking Subțire de Metal Portofel portofel Card de Caz Instrumente de Dropshipping

Descriere:

1. Dimensiunea este doar dreptul de a pune în blugi și în buzunarul hainei.Potrivit pentru bărbați și femei. 2. Un unic de metal compozit, proiectat special pentru a bloca 13.56 MHz sau mai mare RFID semnale și de a proteja informații valoroase stocate pe cipuri RFID de la scanările neautorizate. 3. Conceput pentru a satisface multi-funcțional ocazii.Care poate holdID carduri, carduri bancare, carduri de membru și alte cărți.Capacitate mare poate satisface nevoile dumneavoastra. 4. Portofel adoptă retro de design de culoare, clasic de potrivire de culoare, formă simplă și confortabile din piele simt.Dimensiunea este chiar și ușor de transportat. 5. Special concepute mecanism slider vă permite operarea cu o singură mână, cel mai eficient mod de a pop toate cardurile cu ușurință.

Specificatii: 100% de brand nou și de înaltă calitate Material: PU piele + aliaj de aluminiu cutie de Culoare: așa Cum se arată în figura

Pachetul Inclus: 1 * Titularul Cardului De Credit

Notă: 1.Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferă datorită măsurare manual. 2.Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Reamintesc:

Stimate client, vă mulțumesc foarte mult pentru sprijin.Vă rugăm să confirmați destinatar, care primește adresa și numărul de telefon de contact înainte de plasarea comenzii, astfel încât poștașul poate livra pachetul cu precizie și de a reduce probabilitatea de pierdere.Vă mulțumesc foarte mult pentru munca pe care ați făcut în acest magazin.Tot personalul vă doresc tuturor o viață fericită! ! !

Dropshopping :

1. Acum avem stoc suficient pentru a umple fiecare 5 zile.

2. Produsele noastre sunt vândute aproape peste tot în lume.

3. Putem oferi logistica numărul de ordine după livrare .

4. Ne va livra în termen de 24-48 de ore. (Cu excepția week-end)

5. Orice produse din acest magazin poate fi revândut, dacă este nevoie, după plasarea unei comenzi, eu vă va oferi imagini de înaltă calitate și clipuri video.

6. Noi bun venit Dropshipping clienții foarte mult.Pachetul nu conține nici facturi, și poate oferi VIP link-uri și CsV comanda servicii.Așteptăm cu nerăbdare să o cooperare bună.

Meu De Skype/Whatsapp: 8615279438819 -Pădure Yu

Vânzător Mesaj:

Stimate client,

Dacă întâmpinați probleme în timpul procesului de cumpărare, vă rugăm să comunice cu on-line de personal în primul rând, și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele tale.Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijin!Vă doresc o viață fericită!

Sincer,

Vânzător

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating