Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

10buc Legături de Păr Non-Alunecare și fără Sudură de Păr Benzi de Grea Gros și Ondulat Părul, Ușor, Extrem de Elastic și Extensibil

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

6.33lei 11.52lei

Sku: s154248
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : accesorii de par, pentru copii accesorii de par, oamenii de păr cravată, parul gogoașă bun, împletirea părului
  • Categorie: Frumusețe & Sănătate

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Numărul de Bucăți: COMBO
  • Tip De Element: Braider

Descriere produs

Material moale: fără sudură Aceste legături de păr sunt textura buna, extensibil si elastic, pot păstra părul de ferm și nu este ușor să vrac în sus.Potrivit pentru parul gros, păr creț, păr drept și subțire de păr.

Seamlessness Design: parul Nostru legături cu soft & solid seamlessness design, este ușor pentru a elimina-l din cap fără aderenta pe par.Este ferm, bine streching și mai bine recuperat, nu este ușor să fie rupt și ieșit din formă.

Dimensiune: diametrul exterior de această cravată de păr este de 4,5 cm/ 1.77 inch, lățimea sa este de 1,2 cm/ 0.47 inch, poate fi întins pentru a ajunge la un diametru maxim de 20 cm/ 7.87 inch.

Asortate de Culoare: Vin cu 10 culori pentru a se potrivi toate de haine sau costume.Indiferent în muncă, de viață, cumpărături și de călătorie, acesta poate fi asortat cu ușurință, blând pe parul de pe cap,-dureri atunci când trăgând.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating