Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Wonderlife Universal Splash Filtru Robinet De Cap De Pulverizare Chiuveta Robinet Extender Adaptor Robinet De Bucătărie Duză Flexibilă Robinete Stropitoarea

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

60.88lei 99.79lei

Sku: s155306
Adaugă la lista de Dorințe

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală

Descriere produs

360 De Grade Universal Splash Filtru Robinet De Cap De Pulverizare Chiuveta Robinet Extender Adaptor Robinet De Bucătărie Duză Flexibilă Robinete Stropitoarea

Puncte: 1、Trei-Funcție Pulverizator Cap: Aerator Robinet poate comuta stream, spray și aquablade cu ușurință.Puteți regla ieșirea apei cantitatea și presiunea apei prin simpla apăsare a apei regulamentul buton.

2、de Înaltă calitate Finisaj: La Balonul de Robinet este, de înaltă calitate ABS și selectate periat finisaj de nichel, durabil și eficient în a preveni ruginirea și pierderea de luciu.

3、Pivotantă Aerator Robinet: Robinet de Aerisire este proiectat cu o rotație de 360 de grade, ceea ce face fluxul de apă disponibile în fiecare colț al chiuvetei.Acesta vă permite de a controla în mod liber, curat cu ușurință, și să murdăria nu se ascunde.

4、Previne Apa de Stropire: 360 de Grade de Rotație Spray de Aerisire previne apa de la în jurul valorii de stropire.Se evită o mizerie pe chiuvetă și economisește apă.

5、Puternic Spălare: aquablade modul este un puternic modul atât de ușor bufeuri de resturi alimentare, murdărie și ulei, și abordează, de asemenea, o presiune scăzută a apei.Aduce mai mult confort în viața ta.

Descriere:

Robinetul de Aerisire poate comuta stream, spray și aquablade cu ușurință.Puteți regla ieșirea apei cantitatea și presiunea apei prin simpla apăsare a apei regulamentul buton.

Este splash-proof, anti-rugină și de economisire a apei.

Caietul de sarcini:

Nume: Rotativ Robinet Cu Cap Pulverizator

Material: Alama+ABS

Tratament de suprafață: cristal de diamant placare

Dimensiuni de instalare: general (ca în imagine)

Dimensiune: așa cum se arată

Lista De Pachete:

1 x Rotativ Robinet cu Cap Pulverizator

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating