Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Control de la distanță Rechin Jucării Aer Înot RC Animal Infraroșu Zbura Baloane Pește Clovn de Jucărie Pentru Copii Cadouri de Craciun Decoratiuni

3.5
- 2 Recenzii Ale Clienților

88.03lei 176.02lei

Sku: s155897
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : control de la distanță rechin jucarii, baloane, RC Animale, pește jucărie, control de la distanță de sarpe, Aer Înotători
  • Categorie: Jucării Control De La Distanță

Detalii Produs

  • Nume De Brand: FECDITIVE
  • Varsta Recomanda: 12+y
  • Origine: China Continentală
  • Starea de Asamblare: Aproape Gata

Descriere produs

Control de la distanță Rechin Jucării Aer Înot Pește RC Jucărie Animal Infrarosu RC Zbura Baloane cu Aer Pește Clovn de Jucărie Cadouri Decor Petrecere

Acest Controlat de la Distanță de Zbor de Rechin Sau Clownfish zboară prin cameră în timp ce imită mișcarea lor submarin rude prin ele însele de conducere realiste cu aripioare.Un control de la distanță aer locuitori, se deplasează în direcții diferite, ca ei evita obstacolele, cum ar fi scări.Acest lucru este perfect pentru interior si pentru partidele de acasă.Acest lucru va face, de asemenea, un cadou minunat!

Notă: Gonflabile rechinii sunt umplute cu heliu gaz.Heliul este prevăzută în magazine de flori, 4S magazine și magazine de spalatorie auto.Datorită transport motive, pachetul nu conține gaze.

REPERE:

Facut pentru Utilizare în Interior

Zboară în direcții diferite

Recomandat pentru copii de la 8 ani

Tipuri: Rechin, Pește

Material: Plastic

Caracteristici Principale:

• Recomandat pentru copii de la 8 ani

• Fabricat din material plastic

• Control de la distanță este alimentat de 3pcs baterii de tip AAA ( nu sunt incluse ) și jucăria este alimentat cu 1 baterie AAA ( nu sunt incluse )

Dimensiune produs: 155.00 x 100.00 x 60.00 cm / 61.02 x 39.37 x 23.62 inch Include cutia produsului, pentru a proteja produsul, si arata mai frumos cadou-ca

Înainte de expediere:

1. Când plasați o comandă,vă rugăm să confirmați adresa,codul poștal și numărul de telefon,Pentru că nu putem schimba nimic după ce mărfurile nava.

2. Puteți alege serviciul logistic de care ai nevoie, atunci când plasați o comandă.(China Post Obișnuit Pachet Mic Plus pot fi urmărite,dar altele pot.)

3. Timpul estimat de Livrare este doar pentru referință, dar nu o promisiune.

Despre transport:

1. Prietenii ruși să acorde o atenție: vă rugăm să completați destinatar modelului numele complet atunci când plasați comanda, din cauza politicii de Post rus de Birou, altfel probabil că nu poate primi coletul cu succes.

2. Va rugam sa ne ofere detaliate adresa, numărul de telefon și codul poștal, și asigurați-vă că acestea sunt corecte.Noi nu suntem responsabili pentru livrare nu a reușit cauzate de faptul că clientul nu furnizează corect destinatar de informații atunci când plasați comanda.

3. Costul de transport nu include taxe de import.

4. Dacă unele probleme pot duce la întârziere,(mai ales de vacanță și de mare vânzare,acesta va fi întotdeauna întârziere de câteva zile), vă Rugăm să ne contactați pentru a prelungi perioada de livrare pentru tine, mai degrabă decât de a deschide un litigiu.

Confirmă comanda:

1.Ordinul este confirmat de către sistem, după 60 de zile,dacă nu vom prelungi perioada de livrare pentru tine.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi:

1. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca feedback neutru sau negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Se aplică o rambursare:

1.După ce comanda este confirmata,Dacă există probleme de produs,vă rugăm să deschideți un litigiu în termen de 15 zile.Dacă mai mult de 15 zile,nu îl puteți deschide pentru a aplica pentru rambursare,deci verificați jucării cât mai curând posibil după ce a ajuns coletul.

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Polat 71 - 2022-09-08
    5

    Buricul decât burta Obiectul este 15407 câștigat și heliu este de 28000 câștigat Încă OK

  • img
    Indarkness 212 - 2022-10-10
    2

    Prea lumina nu înota bine, aripioare cad

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating