Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Guler de câine în formă de Inimă de Câine Colier Pentru Teddy Mic Mediu Mare Animal de casă Pisică Diamond Colier Pandantiv Pisica Guler Câine Accesorii

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

8.50lei 13.27lei

Sku: s158916

Detalii Produs

  • Model: Solid
  • Material: fibre
  • Caracteristică: Bijuterii, Personalizate
  • Tip: Gulere, Câini
  • Origine: China Continentală
  • Este Dispozitiv Inteligent: NO
  • Sezon: Toate anotimpurile

Descriere produs

Puncte:

1、[ Fine Materiale Metalice ] Stras Guler Pisica este confectionata din materiale metalice și este colorfast, durabil, și moale pentru tine de a utiliza, în condiții de siguranță și confortabil pentru animale de companie pentru a purta.

2、[ Design Rafinat ] Pisică Colier Guler este realizat dintr-un metal de înaltă calitate lanț și complet set cu strasuri, cu o inimă în formă de pandantiv de cristal, da pisica ta un temperament elegant și de a face animalele de companie arata frumos și ochi-prinderea.

3、[ Marime ] Pet Colier Guler este reglabil pentru animale de companie pentru a purta confortabil în viața de zi cu zi, cu închiderea snap, ușor de pus și decolare.

4、[ Cadou Drăguț pentru animale de Companie ] Diamond Guler Pisica este un cadou drăguț pentru familiile, prietenii, vecinii, colegii și, îmbrăcat animalele lor de companie și de a face animale de companie arata frumos, și este, de asemenea, o mare de ziua de Crăciun cadou de Anul Nou pentru câini și pisici.

5、[ Largă de Aplicații ] Diamond Guler de Câine este potrivit pentru animale de companie mici pentru a purta cu diferite ocazii, cum ar fi zile de naștere, Ziua Îndrăgostiților, animale de companie, nunti, și animale de companie petreceri tematice, făcând animale de companie mai fermecător și la modă.

Caracteristici:

1. Metal material este durabil pentru tine de a utiliza;

2. Pietre și metal lanț design-ul este elegant și pot face animale de companie ochi-prinderea;

3. Dimensiuni reglabile este convenabil și confortabil pentru animale de companie pentru a purta;

4. Cat Lanț Guler este un cadou rafinat pentru familiile, prietenii și vecinii pentru zilele de naștere, de Crăciun, și de anul Nou;

5. Utilizate pe scară largă pentru animale de companie mici pentru a purta pe zile de naștere, Ziua Îndrăgostiților, animale de companie, nunti, și animale de companie petreceri tematice

Caietul de sarcini:

Nume: Catelusul Lanț Guler

Materiale de: diamant, cu lanț de metal

Marime: S/M

Culoare: Roz, Rosu, Colorat, Albastru

Greutate:

S: despre 9g

M: despre 12g

Funcția: animale de companie de zi cu zi și de vacanță dress up

Lista De Ambalare:

Stras Cat Guler*1buc

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating