Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

100 Buc Legături de Păr pentru Femei, Fete, fără Sudură Gros Negru Trupa de Par, Elastice de Par Legături de Nici un Prejudiciu Coada de cal Titular

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

23.61lei

Sku: s159284
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : parul, păr diamond inlay mașină, Parul Drept, extensii de par atașamente, parul ondulat
  • Categorie: Frumusețe & Sănătate

Detalii Produs

  • Tip De Element: Panglica De Întreținere
  • Cantitatea: 100
  • Origine: China Continentală
  • Numărul de Bucăți: COMBO

Descriere produs

【Value Pack】100buc legături de păr cu 1,5 cm în diametru, face mare pentru păr subțire, păr gros, păr drept, păr grele și părul creț, ușor pentru a forma frumoasă scăzute sau ridicate cozi de cal, elegant și elegant pentru a se potrivi perfect toate tipurile de haine sau coafuri.

【DURABIL ȘI ELASTIC】Făcut de înaltă elastic material gros, benzile de păr moale și elastic, care poate ține-ți părul fără a se deteriora.Aceste femei legături de păr poate ține, de asemenea, parul tau ferm și nu este ușor să vrac în sus.

【FĂRĂ DETERIORAREA PARULUI】Cu design fără sudură și material moale, femeile benzile de păr sunt destul de blând pentru a utiliza și elimina, nu va buturugă sau trage de păr.Aceste legături de păr poate fi întins până la 9,8 inci, dar nu va fi întins cu ușurință, ceea ce este o mare elasticitate și bun pentru păr gros.

【NATURALE de CULOARE】Negru culori pot potrivi cu ușurință diferite culori de păr, de asemenea, se poate potrivi toate dressing si coafuri. 100 buc părul negru legături economic de a utiliza pentru o lungă perioadă de timp.Potrivit pentru coada de cal suport pentru utilizarea de zi cu zi și de antrenament.

【Mare pentru Copii și Femei】părul negru legăturile sunt simple, dar practice, ele pot ține coada de cal bine pentru utilizarea de zi cu zi.Acestea pot fi aplicate în diverse ocazii, cum ar fi școală, acasă, la birou sau utilizarea acestora, atunci când sunt de lucru afară.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating