Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

En-gros 25pcs 12oz 4D Goale de imprimare din Oțel Inoxidabil Înghițitură Paharul cu Capacul Vin Roșu Pahar de Cafea Cani de Călătorie Sticla de Apa

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

722.01lei 760.02lei

Sku: s159667
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : terml cafea oțel, alb sticle de apă, cercei din otel inoxidabil de copil, elegant sticla, sticle de apă fier bărbați, pata de oțel cana, călătorie ceașcă de cafea om, tin cana de cafea, yoga călătorie cana de cafea, hip cana
  • Categorie: Drinkware

Detalii Produs

  • Sticlă Material De Căptușeală: Din Oțel Inoxidabil
  • Termos Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Forma: Drept Cupa
  • Drinkware Tip: Termosuri & Termosuri
  • Tip De Metal: Din Oțel Inoxidabil
  • Numărul De Model: SUB-VIN-12OZB-25PC
  • Origine: China Continentală
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Producție: Termosuri

Descriere produs

Stoc mare în NOI,contactați-ne obține prețul de en-gros

Descriere:

Material: Din Oțel Inoxidabil 304

Capacitate: 12 oz

Culoare: Alb

Cantitate: 25pcs /cutie

Greutate: 6.7 kg (14.74 kg) /cutie

Dimensiune:46 x 46 x 14cm (18.1" x 18.1" x 5.5") /cutie

Caracteristici:

CONVENABIL ȘI PORTABIL: puteți folosi noastre de vin din oțel inoxidabil de călătorie pahar set de interior sau exterior – ziua beau pe terasă, lângă piscină, pe vapor, în aer liber, GRĂTAR, reuniuni de familie, plimbari cu barca, picnicuri, RULOTA, camping, drumeții încântătoare, de croazieră sau de părți.

UȘOR de A ORGANIZA: izolate vin din oțel inoxidabil de călătorie pahar cu rezonabil radian design este o alegere bună pentru femeile să dețină.Puteți trimite-l la cei mai buni prieteni, surori, matusa, tata, mama, prietena, dră de onoare, coleg, coleg, PRIETEN, mireasa, ca logodna sau cadouri aniversare cadouri.

De ÎNALTĂ CALITATE: vin din oțel inoxidabil de călătorie pahar cu capac este realizat din oțel inoxidabil de calitate alimentară pentru a asigura o utilizare de zi cu zi.De asemenea, aveți nu vă faceți griji despre a rupt o problemă, ne oțel inoxidabil de călătorie pahar de vin de butuc set complet satisface nevoie pentru a fi un înlocuitor pentru spart pahare de vin.

PERETE DUBLU de IZOLAȚIE în VID: Aceste pahare de vin este fabricat din oțel inox 304, care poate să păstreze cald timp de 3 ore și se ține la rece timp de 9 ore.De asemenea, sudoarea-design gratuit este bună alegere pentru tine de a ține în vară.Din oțel inoxidabil material se pare ca periat finisaj cupru, rece și netedă la atingere.

CAPACITATE: 12 OZ sau personalizate.

Aplicație:

Acest 12Oz Vin Butucii sunt doar perfect pentru toate băuturi reci și calde, precum cocktail-uri, suc, bere, cafea, etc.

DIY: suprafața de cupa poate fi conceput în funcție de preferințele dumneavoastră, gravate cu laser, logo-ul relief, silkscreen de imprimare, imprimarea 4D, etc.

Client Gravură De Probă:

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating