Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Pentru Dewalt Makita Acumulator Milwaukee 8Inch 30W Instrument de lumină Interioară și în aer liber, lumina Led Lumina de Lucru cu lumina de Urgență

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

168.51lei 230.85lei

Sku: s161896
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : milwaukee noi, dewalt cheie electric, bosch dewalt router, milwaukee metal lanterna, adaptor dewalt porter, Instrumente DIY, milwaukee c18 piese, milwaukee instrument de putere accesorii, aeg ridgid led, elicoptere rc brushless
  • Categorie: De Mână Și Scule Electrice Accesorii

Detalii Produs

  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: 30W interioară și în aer liber lumina
  • Certificare: CE

Descriere produs

Detalii Produs:

1.Pentru Dewalt Makita Milwaukee 8 inch lămpi pot fi folosite pentru /Pentru Milwaukee 18V litiu.

2.USB interfață de ieșire: 5V 2. 1A, care poate oferi suport putere pentru telefoane mobile, difuzoare, ventilatoare și alte dispozitive oricând și oriunde.

3.Soclul este realizat din aliaj de zinc pentru o mai bună disipare a căldurii, puternic și durabil

4.Acest produs folosește de înaltă calitate, chips-uri, cu o luminozitate maximă de 1330 lumeni, depășind 8 lampă obișnuită margele, și aduce lumina în întuneric.

5.Suportul lămpii din acest produs poate fi rotit cu 90° și este potrivit pentru multe ocazii.Indiferent de locul unde este plasat, pentru a regla unghiul pentru a ilumina locul de muncă de care aveți nevoie.

6.Mare suprafață reflectorizantă și largă gamă de iluminat, folosit în interior sau în aer liber, poate ilumina o zonă mare de lucru, și, de asemenea, poate fi folosit ca o lumina de urgență.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating