Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Rezistent La Apa De Înaltă Calitate Ghidon Motocicleta Mănuși Cu Un Deget Cald Motocicleta Mână Capac Îngroșa Prindere Mufe Cu Benzi Reflectorizante

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

16.58lei 25.93lei

Sku: s162447

Detalii Produs

  • Gen: Unisex
  • Nume De Brand: SHIDWJ
  • Material: Piele
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Mănuși
  • Caracteristică: rezistent la apa
  • CN: Guangdong

Descriere produs

Puncte:

1、de Înaltă Materiale de calitate: ghidon manusile sunt realizate din piele de PU + pluș materiale, care sunt rezistența la uzură, apă de protecție și ușor de curățat.Se poate rezista cu ușurință de vânt și zăpadă, astfel încât nu aveți nevoie pentru a elimina sau reinstalați-l după utilizare, care economisește timp.În interiorul mănușii este fabricat din modernizate gros de pluș, care este moale, confortabil, și are o performanță mai bună în păstrarea cald, asigurându-se că nu vor fi afectate de vremea rece.

2、Protecție Mai Cuprinzătoare: în Comparație cu mănuși, ghidon capacul are o protecție mai bună performanță, pentru că se poate păstra mâinile și brațele cald în același timp.În plus, material mai gros folosim vă va ajuta să reziste la frigul iernii mai eficient.

3. Easy pentru a Instala: foarte Confortabil și convenabil, și nu afectează frâne: puternic cordon de proiectare la deschiderea face posibilă pentru a instala sau elimina integrat mănuși fără orice instrumente.Spațiul interior al mănuși de cald este spațioasă și mâinile pot fi ușor extinsă, fără a fi blocat.Chiar dacă utilizați frâna de mână, te vei simti liber.

4、Aplicarea pe scară Largă: mănuși sunt potrivite pentru cele mai multe, munte, scutere și biciclete electrice.Acestea sunt echipate cu o interfață simplă și inovatoare de inchidere cu cordon, care se poate sigila ferm mănuși pentru manevrat.

5、Mare Cadou: Acesta este conceput cu benzi reflectorizante, și lumina luminează capac.Se va aprinde, făcându-l mai sigur de a merge pe timp de noapte.De înaltă calitate, în aer liber ghidon acoperi oferă cea mai bună protecție și căldură în iarna rece clima.Cel mai bun cadou pentru familie.

Caietul de sarcini:

Nume: Motocicleta Cald Mâner

Material: PU piele, nailon

Captuseala: pluș

Culoare: Negru

Metoda de fixare: trage coarda închise și fixe

Sezon: Toamna și Iarna

Aplicabile oameni: unisex (toate dimensiunile)

Modele aplicabile: scutere, biciclete electrice

Lista De Ambalare:

1* Pereche de Ghidon Motocicleta Mănuși

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la diferența de culoare decât este în viața reală.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Natafata2011 - 2022-12-27
    5

    foarte frumos, perfect

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating