Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

10BUC CPU Radiator Muntele Pin Împinge Plastic Cataramă Șurubul Răcitorului de Răcire Ventilator de Fixare Fixare Clip Pentru Intels Socket Accesorii

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

0.28lei 0.57lei

Sku: s163550
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : Suport Magnetic, popsocket, suport stand accesorii, telefon inel titular, magnetic masina cu suport pentru telefon
  • Categorie: Accesorii Pentru Telefoane Mobile

Detalii Produs

  • Numărul De Model: fixare muntele ace
  • incarcator: No
  • Tip: fixare muntele ace
  • Potrivit: pentru 775/1150/1155/1156/1366
  • Nume De Brand: jakcom
  • Caracteristici: Nu Caracteristici
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

10buc CPU Radiator Muntele Pin Împinge Plastic Cataramă Șurubul Răcitorului de Răcire Ventilator de Fixare Fixare Clip Pentru Intels Socket Accesorii

Caracteristici:

1. Ușor de instalare: design-ul este simplu, puteți folosi această montare radiator ac pentru a instala convenabil, care este foarte convenabil și rapid.Durată lungă de viață fără instrumente suplimentare.

2. Premium Material: Durabil, de calitate premium de construcții din plastic.Durabil, de înaltă calitate, construcție din plastic, puternic și durabil.Puteți să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp, fără decolorare sau uzura.

3. Cel mai bun înlocuitor: Acesta este un material durabil accesorii pentru ventilatoare, foarte stabil si practic, poate face munca ta ușor, este un înlocuitor ideal pentru deteriorat CPU șuruburi.

4. Funcția de fixare: Această montare radiator pin este folosit pentru instalare, montare și reparare a computerului a ventilatorului de răcire, și joacă un rol fix.Acesta este folosit în principal pentru instalarea pe calculator a ventilatorului de răcire și de asamblare și fixare a accesoriilor.

5. Mic și portabil: greutate redusa, de dimensiuni mici, de protecție a mediului, fara rugina, convenabil și rapid de utilizat.Acesta poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp, și poate fi folosit mai cu protecție rezonabilă.Acesta poate fi depozitat și transportat într-o cutie de scule.

Descriere:

Design-ul este simplu, puteți folosi această montare radiator ac pentru a instala convenabil, care este foarte convenabil și rapid.Durată lungă de viață fără instrumente suplimentare.

Greutate redusa, de dimensiuni mici, de protecție a mediului, fara rugina, convenabil și rapid de utilizat.Acesta poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp, și poate fi folosit mai cu protecție rezonabilă.Acesta poate fi depozitat și transportat într-o cutie de scule.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Potrivit: pentru 775/1150/1155/1156/1366

Tip: fixare muntele ace

Pachetul Inclus:

10buc/sac *fixare muntele ace

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating