Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

NONY Magnetic Conice Jig se Potriveste pentru fabricarea cuțitelor de Măcinare din Oțel de Rectificat și Ascuțit din Metal pentru Sudori

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

382.82lei

Sku: s163797
Adaugă la lista de Dorințe

Detalii Produs

  • Numărul de Bucăți: 1 buc/set
  • Material: Oțel
  • Dimensiuni Produs: 8.66 x 4.53 x 2.36 inch
  • Articol Greutate: 2.09 pounds
  • Culoare: Alb
  • Producător: NONY
  • Tip: compact
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Magnetic Conice Jig se Potriveste pentru fabricarea cuțitelor de Măcinare din Oțel de Rectificat și Ascuțit din Metal pentru sudori

Multifuncțional -- Special conceput pentru lame de slefuire, un instrument indispensabil pentru a face un cuțit bun, un avantaj pentru knifemakers și pasionaților.În același timp, acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru slefuire alte rotunde, pătrate și orice formă neregulată instrumente, stoc si alte din oțel fabricarea de articole.

Articol Caracteristici-Acest instrument se poate realiza efectul de a deține lama ferm, fără a utiliza redundante cleme și instrumente pentru super magneti puternici, de a face banc de lucru mai concis și ordonat, spunând la revedere de la dezordine.

Flexibil și convenabil-Infinit unghi reglabil de proiectare pentru suprafata de slefuire de la 0° la 45°.Vă permite să ascuți cuțitul la unghiul corect vrei, ajutând pentru a accentua perfect conice a lamei fara zgarieturi lama oglindă.Poate fi de asemenea utilizat pentru a crea unic ambarcațiunile de modele și daltă ascuțit.

Unic măiestrie -- instrumentul este fabricat din anodizat aluminiu solid, iar procesul de anodizare funcționează foarte bine cu trasare, astfel încât să puteți face propria dvs. personalizat unghiuri de marcare sau de trasare corpului mai sus de colț placă.Și, de asemenea, puteți face rapid unghi ajustări să se ocupe de mai multe proiecte și modele complexe din cauza acestor scrib linii sunt linii clare, care pot fi eliminate pentru proiecte punctuale.

Utilizare: Marca sau linie de corpul principal de mai sus colț placă pentru a marca propriile personalizate unghi.Rapid unghi ajustări face de lucru pe proiecte și modele complexe de simplu și de ușor.

Unghiul de Ajustare a Slăbiți cele două șuruburi și glisați în sus sau în jos în funcție de unghiul pe care doriți să alegeți.Uită-te la ea dintr-o parte înainte de a face orice ajustări.E pătrat, și unghiul crește ca slider (cu magneți și lame) se deplasează în sus.

Nostru Magnetic Conice Jig nu este numai potrivit pentru a face cuțite, dar, de asemenea, potrivit pentru măcinarea orice forme, inclusiv cercuri, pătrate și alte forme neregulate.

Acest conice jig este folosit pentru a face cuțite sau măcinare din oțel.Principiul de lucru este de a utiliza un magnet magnetism pentru a repara erorile de cuțit sau de oțel și țineți dispozitivul la pisa pe masina.A vă oferi un mediu mai sigur și mai convenabil de funcționare, care poate în mod eficient pentru a reduce posibilitatea de rănire în timpul cuțit de luare a deciziilor.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating