Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Noi 3D Magic Mirror AI Pielea Fetei Analizor Mașină de Piele Tester Fata de Analiză a Sistemului de Management Scanner Cu 21.5 Inch Ecran

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

10 368.32lei 12 960.42lei

Sku: s163964
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : tonul pielii tester, analizor, djmax respect, scanner fata, skin scanner facial machine
  • Categorie: Frumusețe & Sănătate

Detalii Produs

  • Servicii post-vânzare Oferite: Suport on-line, Video suport tehnic
  • numele produsului: AI Magică Oglindă 3D Pielea Analiza Max Mașină
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Frecvență: 1-10 Hz
  • Garanție: 1 An
  • Sursa De Alimentare: Baterie Reîncărcabilă
  • Temperatura de culoare: 7200K
  • Tip: Analizor Piele Masina
  • Origine: China Continentală
  • Certificare: CE
  • Caracteristică: Pielea Rid analiza, Pigmentare analiza, Acnee analiza
  • Cerere: Pentru Comercial
  • Material: Plastic
  • Tensiune Standard: 110V(不含)-220V(不含), 220V, 110V, 100V, 240V
  • Funcția: Analiza De Piele
  • Tensiune de intrare: AC100~240V 50/60Hz

Descriere produs

De vânzare fierbinte 36 de Milioane de Pixeli Analizor Piele Detector de Inteligență Artificială Piele Analiza Faciala Scanner de Analiza de Față Frumusețea Imaginii Instrument

Descriere Produs :

Aceasta este cea mai recentă AI 8 spectrul oglindă magică piele analizor de imagine, cu 28 de milioane de ultra-înaltă definiție pixeli, imagini clare si de prelucrare a datelor rapid de răspuns.În funcție de diferite spectre, 14 tipuri de probleme pe suprafața și în straturile profunde ale pielii pot fi analizate.Cu adânc de învățare și de stocare cloud, este cea mai buna alegere pentru pielea clinici si saloane de frumusete.

Caracteristici :

1. 8 spectrale imagini (RGB lumină albă, lumină polarizată pozitiv, negativ lumină polarizată, UV365, lumina, lumina albastra 405, roșu, maro, piele analiză cuprinzătoare a 14 pielii indicatori)

2. Cloud computing, stocare în cloud

3. AI de recunoaștere automată a feței (folosind inteligența artificială, algoritm de recunoaștere a feței, exacte recunoaștere a O zona, zona T, U zonă, datele sunt mai precise și mai eficiente)

4. 28 de milioane de înaltă definiție pixeli (imaginea este mai clară, recunoașterea efectului este mai bine), iar analiza este mult mai exacte)

5. În profunzime de auto-studiu (o cuprinzătoare scară largă bază de date mark, care pot identifica cu precizie și de a analiza diferite tipuri de piele)6. 3D tehnologie de simulare (simulare 3D cu precizie recunoaște trăsăturile faciale, din punct de vedere cantitativ analizează patru problematică piei, și un high-tech inteligente piele sistem de management cu adâncime de auto-învățare tehnologie)

Este o metoda de a folosi profunde tehnici de învățare combinate cu expertiza de dermatologi pentru a cuantifica cu exactitate piele - cele mai recente în pielea metode de diagnostic.Aspectul său în funcție de experiența medicului, astfel încât tratamentul pielii rămas bun de la istoria trecutului medical experiență, pot cu precizie și cantitativ diagnostica afectiuni ale pielii.

Acesta oferă medicilor și pacienților cu mult mai exacte, clare și ușor de înțeles piele rapoartele de diagnosticare pentru mai eficace tratament de piele și tratament, inclusiv:

1. Dermatologice modul care poate detecta bolile de piele, cum ar fi pielea sensibila, atopica, acnee;

2. Pielea modul de evaluare, inclusiv riduri, pete, pori, umiditate, elasticitate, textura, acnee

3. Pielea atribut module, inclusiv piele, varsta, caracteristici faciale , scor de evaluare, etc.;

4. Analiza de Contrast modulului, pot fi folosite pentru a vizualiza rezultatele de comparare a două rezultate înainte și după;

5. Raportul module, în funcție de utilizator, rezultatele testelor date sumare, oferim corespunzătoare de îngrijire a pielii, recomandări, măsuri de precauție,

recomandări de produse și alte date;

6. Modul de viteză, stoca informații despre clienți, complet urmeze clientul piele de management de lucru;

7. Soluție module, în funcție de rezultatele inspecției, intrare comerciant de produse în conformitate cu sugestia clientului;

8. Setați modul pentru suport de stocare cloud, multi-account management, de la distanță și Mai convenabil funcții de conducere.

Aplicații :

1. Nereguli ale pielii: Pielea nereguli care apar pe suprafata pielii – pistrui, vizibile daune soare, capilare vasculare sau iritare.

2. Riduri: O urmare a procesului de îmbătrânire și sunt mai frecvente în jurul ochilor și gurii.Utilizarea Varsta linie de Apărare și Fabulos Crema de Ochi pentru a sprijini producția de colagen si elastina.

3. Textura: de Înaltă și joasă puncte ale pielii.puncte albastre arată pielea crestături; zonele galbene sunt ridicate de puncte.

4. Porii: deschideri Mici, dispersate de-a lungul pielii.Folosesc Gel de Curățare și Coji pentru a minimiza aspectul.

5. Pete UV: daune Soare și pete pe suprafața și în straturile profunde ale pielii.

6. Decolorarea pielii: decolorarea Pielii, inclusiv umbre sub ochi, alunite, hiperpigmentare și tonul general.

7. Vasculare Domenii: Roșeață cauzate de capilare sparte, inflamație, sau urma erupțiilor.

8. P-Bacterii și Ulei: Porfirine (natural bacteriile de pe piele) care pot deveni afectate în porii și poate provoca breakouts.Folosiți Clear Demachiant Piele și Piele Clar Clarificarea Tampoane pentru a minimiza P-Bacterii și combaterea erupțiilor.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Guess Jane - 2022-09-14
    5

    Foarte fericit de a primi masina mea. Ecranul acestui aparat este foarte mare. Clienții mei spun clinica mea arata foarte profesionist. Minunat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating