Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Rasnita De Cafea Pensula Dubla Cap De Perie De Curățare, Aparat De Cafea Espresso Cleaner Filtru De Cafea Instrumente De Curățat Accesorii De Bucatarie

5.00
- 0 Recenzii Ale Clienților

19.69lei 28.57lei

Sku: s164047
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : rasnita de cafea pensula dubla cap de perie de curățare espresso, cafea perie, matcha tastatura, masina, polizor cu perie, mașină de cafea rasnita
  • Categorie: alte

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Amebrond
  • Caracteristică: Cap Dublu
  • Material: Plastic

Descriere produs

De protecție a mediului, vom încerca noastre cele mai bune pentru a reduce plastic de la ambalaje și deșeuri inutile.

Oferim si Servicii Personalizate.

👉

Rasnita De Cafea Pensula Dubla Cap De Perie De Curățare, Aparat De Cafea Espresso Cleaner Filtru De Cafea Instrumente De Curățat Accesorii De Bucatarie

Descriere

Polizor profesional perie de curățare: Menține și curățați râșniță de cafea la fel ca un profesionist instruit barista.rasnita de cafea perie este conceput pentru efort perie de praf și zaț de cafea și reziduuri, fără nici un prejudiciu pentru cafea espresso și echipamente de măcinare.

Calitate Premium peri: rasnita de cafea perie va păstra polizor, aparat de cafea și mașină de espresso curat și în forma tip-top de ani de zile să vină.Artizanale cu peri rigid perfect pentru curățarea profundă cafea la polizor lame sau burr.Perii sunt încă suficient de moale pentru a obține dreptul în unghere și crăpături, lăsând nici un motiv lăsat în urmă.

De bucătărie multifuncțional instrument: Utilizați mai mult decât curățarea zaț de cafea.Această perie de curatare mare de lucrări pe curățare factorii de decizie de paste, condimente rasnite, procesatorii de alimente și mai mult!cafea perie de curățare va deveni rapid un favorit bucătărie instrument de curățare.

【Rasnita De Cafea Dimensiunea Perie】

Lungime: 10.43 inch/26.5 cm.Cap plat lungime peri: 2.76 inch/7cm.Cap rotund lungime peri: 1.97 inch/5cm.

【Rasnita De Cafea Perie De Curățare Material】

Negru peri: PP material, poate fi folosit pentru curățarea măsuță de cafea și mașină de cafea.Galben peri: PET material, suficient de moale pentru a curata rasnita de cafea mașină, fără a deteriora lamele, potrivit pentru comerciale și de uz casnic rasnita de cafea mașină.

【Dual Folosind Cafea Perie】

Dualing folosind design, cu cap plat poate fi folosit pentru a curata rasnita de cafea corpului și un bar de cafea de masă.Cap rotund poate fi folosit pentru a curăța zaț de cafea, râșniță de cafea, mașină de espresso grup de cap, portafilter.

【Design Unic Cafea Perie De Curățare】

Detașat dual-design cap, dual-scop perie, pot fi folosite mai convenabil.Mâner lung de design, confortabil pentru prindere, subțire bursh de păr, plin de elasticitate.

Întrebări frecvente

Q1: Când tu pleci de la comanda mea?

A1: în mod Normal, nava în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.

Q2: iti oferim Dropshipping? -------

A2: Da,nu vom pune orice factură sau de promovare informationin pachetul de Dropshipping clienții.

T3: iti oferim en-gros? --------

A3: Da,așteptăm cu nerăbdare să coopereze cu clienții angro.En-gros de achiziții vor obține prețuri mai bune și mai rapid de transport maritim.

T4: vă oferim servicii personalizate?

A4: Da, oferim servicii personalizate pentru Dropshipping și clienții angro.

Q5: Cum pot obține mai multe reduceri?

A5: de Obicei, magazinul nostru va înființa cupoane și coduri de reducere, și le puteți ridica.Dacă nu știți cum să-l, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți de personal.

Sfaturi:

1. Noile produse au, de obicei, reduceri suplimentare

2. Urmați magazinul nostru, puteți obține o suplimentare de 3%-5% reducere (pentru majoritatea produselor)

Q6: Pentru clienții noi, va oferi cadouri suplimentare?

A6: vă Mulțumesc foarte mult pentru atenție la noi.

După ce ați selectat produsul, vă rugăm să faceți clic pe colectare a produselor butonul "❤"

Apoi să ia o captură de ecran și trimite-l la personalul de serviciu pentru clienți, și apoi veți obține un plus mic cadou.

Sfaturi:

1. După primirea pachetului, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și ne-a dat o bună evaluare (evaluarea cuvinte mai mari decât 100 și cu 5 poze), vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă vom oferi un $1 Nici un prag coduri discount.

2. Cota noastră de produse de la prieteni sau accesul la platforme sociale, cum ar fi Instagram, Facebook și apoi contact cu serviciul nostru pentru clienți.noi vă va oferi o $1 Nici un prag coduri discount.

Observație: Aveți nevoie pentru a finaliza feedback-ul de produs în primul rând, și apoi partajați produsele noastre pentru a obține $1 nr-cupon prag.

Q7: Ce să fac dacă există o problemă cu comanda?

A7: Dacă există o problemă, după ce a primit coletul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vă mulțumesc!Noi vă va oferi un soluția mulțumit.

Q8: Ce pot să fac atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

A8: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Q9: Ce pot să fac atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating