Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Deblocat Pentru Xiaomi Redmi Nota 9/Redmi10X versiune Placa de baza Original Pentru Xiaomi Redmi Nota 9 Logic Board Placa de baza 4 GB 6GB RAM

5
- 2 Recenzii Ale Clienților

507.45lei

Sku: s164153
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : Deblocat, redmi 9 prim-placa de baza, placa de baza x99, xiaomi mi placa de baza 8, xiaomi redmi note, redmi 8 bord
  • Categorie: Piese Telefoane Mobile

Detalii Produs

  • Numărul De Model: Xiaomi Redmi nota 9 versiunea 4G
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: NoEnName_Null

Descriere produs

Detalii Produs

1.Pentru RedMi Nota 9 versiune placa de baza

2.Pentru a înlocui vechi și deteriorat

3.Deblocat și bune de Lucru

Sfaturi Importante:

1.Toate originale placa de baza sunt toate uzate și vechi,nu noi.Vom testa din nou și din nou pentru a se asigura că poate fi 100% bun lucru înainte de expediere.Noi nu acceptăm nici o dispută cu privire la placa de baza utilizat,vechi sau la mâna a doua,multumesc.

2.Înainte de a plasa comenzi,aveți nevoie pentru a confirma versiunea de telefon.Dacă nu sunteți sigur,vă rugăm să deschideți telefonul mobil capacul din spate,scoate bateria,scoate poze clare si apoi trimite-ne.Noi vă va ajuta să confirme versiunea.

3.Dacă nu știți cum să instalați,vă rugăm să faceți asamblarea de profesionist.Ca cumpărătorul actualizări sau upgrade-uri de sistem,ceea ce duce la placa de baza afara din serviciu, nu suntem responsabili;va rugam sa cumpărători înțeles,mulțumesc.

4.Dacă aveți o cerere mare, vă rugăm să nu ezitați să contactați-mă, și eu vă voi da cel mai bun preț en-gros

Despre Garantie:

1.Produsele sunt de cea mai buna calitate,dacă nu sunteți mulțumit cu un element ați achiziționat,vă rugăm să contactați Serviciul nostru pentru Clienți.Cât mai curând posibil.Vom fi în măsură să vă ajute cu orice se întoarce bazează pe condiția de element. 2.Clientul ar trebui să suporte costurile de transport marfa înapoi,și vom plătească pentru transport maritim pentru retrimiterea. 3.Oferim 3 luni garantie pentru toate produsele noastre.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală va sfatuim clientul pentru a testa produsul înainte de instalare.Revenirea va fi valabil și rambursare procesate DUPĂ ce am primit postul.feedback-ul 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele, comentariu.Sprijinul dumneavoastră și de încurajare ne va face să avanseze. 2. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să le rezolve printr-friendly de negociere.Este plăcerea noastră să vă servească.

4

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Aizat Rafie - 2022-10-22
    5

    Functioneaza bine, dar se pare ca nu NFC

  • img
    Eddieraytl - 2022-12-12
    5

    Produs bun doar ceea ce ai nevoie, e pe cost, dar a meritat

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating