Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Câine Lent Alimentatoare Rogojini Linge Mat Lent Hrana Castron Câine De Companie Linge Pad Pisici Câine Licky Mat Consumabile Pentru Animale De Companie Pentru Plictiseala Reducerea Anxietății

0
- 0 Recenzii Ale Clienților

25.03lei 71.55lei

Sku: s165598

Detalii Produs

  • Forma: Rotunjite
  • Origine: China Continentală

Descriere produs

Descrieri:

1. Câine Lins Saltea este fabricat din silicon de înaltă calitate material, care este sigur, rezistent, dur, și de lungă durată.

2. Aceasta reduce în mod eficient în încetinirea animalului tau de companie consumul de viteză, și de a îmbunătăți digestie sanatoasa.

3. Acesta poate, de asemenea, ca un calmant pad, și animale de companie lins acțiune ajută calma și relaxa.

4. Poate fi frigorifice sau încălzite în cuptorul cu microunde.

5. Potrivit pentru multe gustări și dulciuri, inclusiv iaurt, unt de arahide și răspândirea snacks-uri, alimente crude, hrana umeda, hrana uscata si hrana lichidă.

Specificații:

Nume: Câine Lins Mat

Dimensiuni: 20*20*1.5 cm/7.87*7.87*0.59 în

Material: silicon

Rezistență La Temperatură: -40~230℃

Liste De Produse:

Câinele Lingându-Mat * 1

Notificare:

Vă rugăm să fie sub supravegherea ta, atunci când animalul tau de companie lins, acest lucru nu este o jucărie de ros.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Greu de Silicon Material: Lent Alimentator Mat este construit pentru a dura, cu construcția de silicon de înaltă calitate.Și este ecologic, sigur, rezistent, dur, și de lungă durată.

2.Pentru a îmbunătăți Digestia: Câine Lins Mat modele de texturi unice, care pot reduce în mod eficient în încetinirea animalului tau de companie consumul de viteza, prelungi timpul mesei, și îmbunătăți în mod eficient o digestie sanatoasa.

3.Reduce Anxietatea: Câinele Linge Mat este, de asemenea, un calmant pad, și lins acțiune ajută animalul tau de companie a calma și relaxa.Este perfect pentru momente de stres și ajută la reducerea oboselii și comportament distructiv.

4.Gamă largă de Utilizări: puteți lua Lent Alimentator Mat pentru o varietate de gustări și dulciuri, inclusiv iaurt, unt de arahide, răspândit snacks-uri, alimente crude, hrana umeda, hrana uscata, și alimente lichide.

5.Bagati la frigider Funcția: alimente preparate pentru animale de companie pe Alimentator Lent Mat poate fi frigorifice sau încălzite în cuptorul cu microunde.Atunci când animalul tau de companie vrea să mănânce alimente, acesta va fi foarte convenabil de a folosi.

Produs

0 Review pentru acest produs

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating