Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Oamenii de Slabit Body Shaper Vesta Topuri de Corset Talie Reduce Burtă Stomac Corset Corector de Postura T-shirt Piept Strâns Shaper

5
- 1 Recenzii Ale Clienților

30.70lei 51.19lei

Sku: s166460
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : baie corset, femeile spartane topuri, tommy hilfiger șosete, europene shaper, menn body shaper, îngrijire lenjerie de sex masculin, multe shapers, nedefinit pantaloni, afaceri a4 liant, stând corector de postura abs
  • Categorie: alte

Detalii Produs

  • Ocazie: Alergare/Fitness/Sport/Antrenament/Fiecare Activităților
  • Origine: China Continentală
  • CN: Guangdong
  • De transport maritim de: China Și Statele Unite Ale Americii
  • Culoare: Negru/Whiite
  • Material: nailon, Poliester, Nylon80%, Spandex20%
  • Shapewear: Mens de slabit body shaper
  • Tip De Element: Formatorii
  • Shapewear2: Tricou Mulat/Slim Shapewear
  • Dimensiune: M-3XL
  • Sugestiv Sexual: No
  • Obscene Imagine: No
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Nume De Brand: miss moly
  • Shapewear3: Ginecomastie Vesta Camasa/Barbati Formator
  • Numărul De Model: 0045
  • Efect: Arderea grasimilor/Tren talie/Slabire body shaper

Descriere produs

DESCRIERE

Captuseala :Nylon80%, Spandex20% .(Se spală la mașină caldă cu săpun moale și uscat rufe scăzut; nu înălbitor sau de fier.)

De ARDERE a GRASIMILOR ASISTENT:Poartă acest mens camasi slim ,cu ușurință forma piept ,talie și stomac,tancul nostru tricou este special conceput pentru a reduce aspectul de Ginecomastie ,ascunde "sâni",se ocupă cu "burta de bere".Respirabil pentru îmbunătățirea circulației sângelui și de ardere de grăsime, și puternic în piept modelarea în timp ce antrenament sau sport.

ASCUNS & SLIM BODY SHAPER :de Înaltă calitate din nylon perfect confortabil se potrivesc corpul,confortul și practic de proiectare a noastră mens slăbire compresie maieu oferi imediat un efect de slăbire în timp ce poartă pe dedesubt toate tipurile de îmbrăcăminte,cum ar fi antrenament camasi, tricouri, pulovere și rochii formale tricouri,vei uita aproape purta vesta sport.

GREUTATE de LUMINĂ MAIOU: Eleady greutate tricouri se face folosind un puternic tesatura de Nailon & Spandex,sunt confortabile, foarte elastic fibre care asigură bărbați costum, camasa si nu te va durea pielea parțial în perioada de funcționare, jogging, drumeții,oferă confort excelent și o gamă completă de mișcare, extrem de respirabil,absorbție de căldură și eliberarea de sudoare,oamenii noștri corset in partea de sus, de asemenea, nu se rostogolească în sus, astfel încât puteți să vă păstrați slim postura.

COMPRESA & INSTANTANEU ABDOMEN SUPLU:Acest tricou de compresie funcționează bine cu punerea pielea pierde într-o strânse ferm locul care te ajută să scapi de grăsime nedorite role, bulgări și vârfurile, fără a provoca nici un disconfort, aplatizarea toracelui și a abdomenului,să nu mai vorbim de sprijin din spate și postura de ansamblu.IA-ȚI ÎNCREDEREA ÎN SINE ÎNAPOI.

POTRIVIT OCAZII:Acest mascul sport sacou cel mai bun pentru zumba, yoga, gimnastică, fitness, alergare, ciclism și mult mai mult sport,arde de grăsime și a pierde in greutate,pentru a reduce burta dimensiunea și de a spori presiunea pe burta, Cu o combinatie de exercitii fizice si o dieta buna, acest mușchi tricouri va ajuta sa aveti un corp frumos forma.

O-gât Design

Dubla Compresie pe Burta

2-strat de design în partea din față a abdomenului parte oferă de două ori mai mare de compresie pe burtica ta, aplatizare stomac și vizual pierderea de grăsime burtă.

Fără Sudură&Invizibil

Super-subțire cu design fără sudură, buna invizibil compresie vesta,atingerea corpului slăbire apariția imediat și negăsite

Maneci Lungi-Wicking Umiditate Antrenament Tricouri

Strâns mansete perfect înfrumuseța excesul de braț fo ram, de luare de braț linii

mai ferm.

Feedback-ul

Ne străduim pentru servicii de 5 stele, afirmând în avans politicilor, rata de transport maritim și de transport maritim de frecvență.

Dacă ați fost mulțumit cu această tranzacție, vă rugăm să răspundeți cu toate 5 stele!

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne contactați.

Bine ati venit la magazinul nostru

În scopul de a face să ai o fericită călătorie de cumpărături la magazinul nostru și pentru a evita orice neplacute aftersale probleme, vă rugăm să luați câteva minute pentru a citi câteva sfaturi.Sunteti invitati sa ne contactati prin mesaj sau e-mail!

Transport

1. Suntem oferim transport Gratuit: Spatiicomerciale-arad.ro Standard de Transport maritim, ePacket, China Post Air Mail.Expres Transport: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, .

2. Ca de obicei, suntem oferim transport Gratuit nava de Spatiicomerciale-arad.ro Standard de Transport maritim, dacă vrei trimite prin China post Air Mail, ePacket, va rugam sa ne observe.

3. De ePacket: în General, vom default nava de ePacket în statele UNITE ale americii și RUSIA, va nevoie de aproximativ 10-30 de zile de Lucru pentru transport maritim.

4. Livrare în Canada,AUSTRALIA, marea BRITANIE, și alte țări Europene nevoie de aproximativ 25-45 zile de lucru.

5. Dacă aveți nevoie de elementul de urgență și doresc nava de Transport maritim Expres, atunci când, pentru, Înainte de plătit, pls Contactati-ne pentru Express de Livrare, vom Calcula Exprima costul de transport maritim pentru tine, și se adaugă la ordine, atunci poti sa faci plata.

6. Spatiicomerciale-arad.ro Standard de Transport, ca de obicei dura aproximativ 25~50 de zile de lucru.

7. China Post Air Mail, ca de obicei, va dura aproximativ 20 de~35 de zile de lucru.

8. ePacket, ca de obicei dura aproximativ 7-25 zile de lucru.

9. DHL, Fedex, ca de obicei, să ia aproximativ 3~7 zile de lucru.

10. TNT, Aramex, UPS-uri, ca de obicei, să ia aproximativ 2~7 zile de lucru.

11. EMS, ca de obicei, să ia aproximativ 3~7 zile de lucru.

Ziua de lucru este de luni până sâmbătă și de la 9 dimineața până la ora 6 pm.

Produs

1 Review pentru acest produs
  • img
    Belochka94 - 2022-10-31
    5

    e un produs bun

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating