Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

FIFINE USB Gaming cu Microfon Kit pentru PC,PS4/5 Condensator Cardioid Microfon Set cu Buton de Mute/RGB /Braț Suport pentru Streaming Video-A6T

5
- 4 Recenzii Ale Clienților

321.80lei 502.83lei

Sku: s169804
Adaugă la lista de Dorințe
  • Tag-uri : streaming microfon kit, USB Microfon cu Condensator, streaming usb microfon, jocuri microfon kit, microfon electronic, microfon usb, microfon wireless, quadcast hyperx, jocuri microfon
  • Categorie: Portable Audio & Video

Detalii Produs

  • Certificare: ce, FCC, KC
  • Utilizarea: Acasă Studio
  • Nume De Brand: fifine
  • Origine: China Continentală
  • Setați Tipul: Multi-Microfon Kituri
  • Numărul De Model: A6T
  • Comunicare: Wireless
  • Pachet: Da
  • Traductor: Microfon Electret
  • Stil: Agățat Microfoane
  • Polar Modele: Cardioid

Descriere produs

Chiar Out-of-the-Box-Acesta este un plug-and-play USB microfon, nu este nevoie de plugin-uri suplimentare sau complicate de configurare a dispozitivului de trepte, care este compatibil cu Windows, Mac și PS4/5. Microfonul end este interfață de tip c, care este reversibilă, fără probleme să conectați în mod corect în dim atmosfera de joc.8,3 ft (2,5 m) cablu USB este suficient de lung pentru a extinde din spatele gazdă pentru desktop pentru înregistrare audio.

Cool Design de Iluminat-Două-ton automat gradient RGB face microfon cireasa de pe tort.Cu moale și coordonat de efecte de lumină, joc video sau live streaming va fi mai mult eye-catching.Canalul stea afară din clasament.Dacă ai doar un joc de jucător, bogat RGB de potrivire cu culori care curge accesorii pentru calculator poate satisface nevoile de joc mai mult atmosfera.

Mai ușor Funcția de Utilizare-Setare touch-buton de mute pe partea de sus, puteți atinge cu ușurință cu o singură mână pentru a dezactiva, în loc de cu un microfon în mână să apăsați un buton.Mut rapid nu va afecta funcționarea tastaturii, nici a face un ticăit.Mare butonul de volum în jos face bine-tuning mai ușor, și puteți regla volumul în orice moment, dar nu-l lăsa ochii de la ecranul de joc.

Original Reproducere a Sunetului-de Lucru cu 192kHZ mare rata de eșantionare, A6T poate realiza o mai bună reproducere a vocal original, care face să sune ca tu și colegii tăi se joacă în aceeași cameră.Microfon cu condensator Cardioid este sensibil pentru a ridica și de a detine recunoaște pentru prima voce.Este foarte potrivit pentru jocuri tactice pentru a îmbunătăți în mod eficient de comunicare cu colegii.

Eficient Accesorii-Cu o gamă largă de extensibilitate, la braț boom-ul este mare pentru jucătorii care au diverse obiecte de pe birou.Puteți să-l trage în apropiere de gura ta atunci când în uz, sau ori departe de a economisi mai mult spațiu.Shock mount este atașat la microfon și nu va slăbi, reducând și mai mult masina de zgomote și vibrații cauzate de gaming.Extern detașabil pop filter poate reduce zgomotul produs, dar nu bloca computerul ecranului de joc.

Produs

4 Review pentru acest produs
  • img
    Domnics769 - 2022-09-20
    5

    Trimis în aceeași zi. Comunicare la cel mai înalt nivel. Vanzator super. Deja cel de-al doilea microfon de comanda, de calitate pentru acest bani este mai mare. Microfonul este în valoare de ea. Iluminare din spate, chiar și în întuneric nu distrage atenția, apăsarea senzorului, se stinge. Sunetul în program verificat, nu mai rău decât microfoane de trei, patru ori mai scump. În general, în concluzie, așa cum a promis, cu mine de publicitate și stocați-te în semne de carte. Multumesc pentru produse de calitate și servicii)))

  • img
    Www Danilich Ru - 2022-12-13
    5

    Problema a fost luat de 38 de zile pentru a obține în interiorul Ceará. Au trecut aproximativ 20 de zile din China, care a ajuns să dea la fel de pierdut, deja au personalizat și cu cel puțin 3 zile ajunge Mo Brasil. Nici măcar nu sunt impozitate la un pachet mare. Credeam sortr kkkk Microfonul este de calitate bună, articularea brațul este foarte bun și asta cu roz face chiar mai frumos. Este Frumos microfon pentru alfa de sex masculin folosi și după se va înregistra un clip video pictura articularea braț cu culoare roz pentru a se potrivi și de a deveni másculo încă în mediu.

  • img
    Zovolive - 2022-10-01
    5

    Totul a venit de ansamblu, înainte de regiunea Moscova a venit în 3 zile! Sunt foarte bucuros, nu am simt sunetul încă, dar m-am uitat la review de la microfon și a fost fericit. Numai ascuțite de curse în preț supărat cumparat pentru 4200, iar acum este de 3800

  • img
    Smiffydavid - 2022-12-23
    5

    Surprinzător de lumina microfon. Sentimentul că au uitat să pună umplutura acolo. Dar totul funcționează foarte bine. Eu sunt încă utilizați cea de-a doua zi. Să vedem ce se întâmplă în continuare. Ca pentru mine, din material plastic este un pic fragil. Dar dacă vă gestionați cu atenție, atunci nimic nu se va rupe. Cu toate acestea, în timp ce ea a fost instalarea, fiecare acum și apoi ea a fost teamă că mi-ar rupe accidental ceva.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating