Transport gratuit la Comenzi Orice

În stoc

Restaurare Faruri Kit De Reparare Obiectiv Lumina Polisat Pastă De Curățare Renovarea Instrument Pentru Îngălbenirea Zgârieturi Oxidare

2
- 2 Recenzii Ale Clienților

49.35lei 61.68lei

Sku: s173062
Adaugă la lista de Dorințe

Detalii Produs

  • Origine: China Continentală
  • Dimensiune: about 11*21.0*6cm/4.33*8.26*2.36 in
  • numele: restaurare faruri kit
  • Caracteristici Speciale: Renovarea
  • Mod de depozitare: Depozitați într-un loc răcoros și uscat

Descriere produs

Puncte:

1、Faruri Reparatii: Faruri de Reparare Kit de Lustruire este folosit pentru a rezolva diverse probleme, cum ar fi îngălbenirea, zgarieturi, oxidare, estomparea, etc., care poate fi menținut pentru o lungă perioadă de timp după renovarea faruri.

2、Sigur și Clar: far Auto cu recuperare de lichid este potrivit pentru faruri,stopuri, remorci, barca windows, snowmobile, etc. Utilizarea de faruri kit de reparare a face nu numai faruri luminoase pe timp de noapte, de asemenea, îmbunătățește siguranța.

3、Prelungi Durata de viata: Nostru faruri de reparații de fluid este foarte durabil și poate prelungi durata de viață de farurile sau stopurile de 3 ani, făcându-l dificil de imbatranire si oxidare.

4, Rapid și Ușor de aplicat: far Auto scratch remover poate elimina cu ușurință zgârieturi și restabili imediat mașina de ieșire de lumină, aducând un mod clar și vizibil efect.Nu trebuie sa cumperi faruri noi sau să plătească taxe de instalare.

5、Garanție și Suport: Am fost angajat să primiți produse de satisfăcătoare, dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitati sa ne contactati, va vom oferi cele mai satisfăcătoare răspuns imediat.

Descriere: Restaurare Faruri Kit-ul este folosit pentru a rezolva diverse probleme, cum ar fi îngălbenirea, zgarieturi, oxidare, estomparea, etc., care poate fi menținut pentru o lungă perioadă de timp după renovarea faruri.Nostru faruri de reparații de fluid este foarte durabil și poate prelungi durata de viață de faruri sau stopuri.

Caietul De Sarcini: Nume: Restaurare Faruri Kit

Dimensiune: 11*21.0*6cm/4.33*8.26*2.36 în

Depozitare: Magazin într-un loc răcoros și uscat

Lista de ambalare: 2*Fluid de Protecție

1*Bandă

1* Perna filet M10

1* adaptor

2* burete tăvi

2* P800 discuri de slefuire

2*P1200 Discuri Abrazive

2 x P2000 discuri de slefuire

2 x inserați codul în poloneză

Notă:

1.Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2.Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Produs

2 Review pentru acest produs
  • img
    Nlavirko - 2022-07-30
    3

    Lucioasă vreodată un desktop bun UV acoperire agent de muncă după uscare dificultate am mens sunet de lumină Uite este corp de iluminat cu Mali este potrivit pentru zi moderne naturale uscate de constructii nickle pentru

  • img
    Lemonnier Aurore1 - 2022-10-23
    1

    nu a primit.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating